És fölemeltem a gyertyát…

Páskándi Géza - És fölemeltem a gyertyát...

Van, ami olvasandó, van, ami mondandó, de mind-mind megírandó, mert költészetben szégyen nincsen, akár a születés, akár a halál, oly szégyentelen a líra.

Páskándi Géza, a Kossuth-díjas író 2013-ban lenne 80 esztendős. Mivel sokak szerint a vers legavatottabb előadója maga a költő, saját előadásában idézzük néhány gyönyörű versét, melyek egyike-másika kötetben meg sem jelent. A hangoskönyvet egy Kabdebó Lóránt által készített interjúval egészítjük ki, amelyben – egyedüli alkalomként – gyermekkoráról, ifjúságáról, íróvá éréséről beszél.

A hangsúly versei ezek. Zenéjük olykor csak a pontosság. Az észjárás muzsikája.
A Könyv Magyarul!


Letöltések És fölemeltem a gyertyát… ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések És fölemeltem a gyertyát… ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  53
  Cover:
  CASE
  Weight:
  100 gr
  ISBN:
  9789638786784
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  2466226 / 1095437
  Series:


  TAGS:
  Online És fölemeltem a gyertyát… ebook, könyvet És fölemeltem a gyertyát… FB2, Download És fölemeltem a gyertyát… PDF , Download És fölemeltem a gyertyát… MOBI, Online És fölemeltem a gyertyát… könyvet, ingyenes letöltések És fölemeltem a gyertyát… IPhone, Online könyvet És fölemeltem a gyertyát… PDF, ingyenes És fölemeltem a gyertyát… DJVU, ingyenes letöltések És fölemeltem a gyertyát… TXT, letöltések És fölemeltem a gyertyát… RTF, Online És fölemeltem a gyertyát… FB2 , e-könyvet És fölemeltem a gyertyát… letöltések TXT, ingyenes És fölemeltem a gyertyát… letöltések könyvet, e-könyvet És fölemeltem a gyertyát… download MOBI, letöltések És fölemeltem a gyertyát… IPad, olvas És fölemeltem a gyertyát… MOBI, olvas És fölemeltem a gyertyát… DOC, ingyenes És fölemeltem a gyertyát… AWZ, Download e-könyvet És fölemeltem a gyertyát… iPad , ingyenes És fölemeltem a gyertyát… DJVU, Download És fölemeltem a gyertyát… e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések És fölemeltem a gyertyát… DVD, olvas És fölemeltem a gyertyát… TXT, Book És fölemeltem a gyertyát… letöltések DJVU, És fölemeltem a gyertyát… letöltések könyvet ingyenes, És fölemeltem a gyertyát… letöltések könyvet pdf ingyenes, És fölemeltem a gyertyát… pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet És fölemeltem a gyertyát… pdf ingyenes, És fölemeltem a gyertyát… letöltések könyvet epub ingyenes, És fölemeltem a gyertyát… ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply