És ez melyik csillag?

Joachim Herrmann - És ez melyik csillag?

Minden tiszta éjszakán több ezer fénylő csillag látható az égen. Könnyű megtalálni a Nagy Göncölt, de hogyan néz ki a Halak, és miről lehet felismerni a bolygókat?Az És ez melyik csillag? megkönnyíti Önnek az égen az első megfigyeléseket és felfedezéseket. Könyvünk, mely több mint 150 csillagképet és illusztrációt tartalmaz, a legalkalmasabb segédkönyv a kezdők számára az ég tanulmányozásához.A tartalomból:• Tudnivalók a Napról, a Holdról és a bolygókról;• 60 csillagtérkép; az égbolt havi ábrázolása;• A csillagképek lexikonában megtalálja a 88 csillagkép leírását és egyenkénti bemutatását;• Bevezetés a csillagok, ködök, galaxisok világába;• Égi események 2015-ig;• Extra: Útmutató kezdőknek.A Könyv Magyarul!


Letöltések És ez melyik csillag? ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések És ez melyik csillag? ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  190
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  490 gr
  ISBN:
  9789637268625
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2008
  Commodity code:
  2112135 / 1018351
  Format:


  TAGS:
  Online És ez melyik csillag? ebook, könyvet És ez melyik csillag? FB2, Download És ez melyik csillag? PDF , Download És ez melyik csillag? MOBI, Online És ez melyik csillag? könyvet, ingyenes letöltések És ez melyik csillag? IPhone, Online könyvet És ez melyik csillag? PDF, ingyenes És ez melyik csillag? DJVU, ingyenes letöltések És ez melyik csillag? TXT, letöltések És ez melyik csillag? RTF, Online És ez melyik csillag? FB2 , e-könyvet És ez melyik csillag? letöltések TXT, ingyenes És ez melyik csillag? letöltések könyvet, e-könyvet És ez melyik csillag? download MOBI, letöltések És ez melyik csillag? IPad, olvas És ez melyik csillag? MOBI, olvas És ez melyik csillag? DOC, ingyenes És ez melyik csillag? AWZ, Download e-könyvet És ez melyik csillag? iPad , ingyenes És ez melyik csillag? DJVU, Download És ez melyik csillag? e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések És ez melyik csillag? DVD, olvas És ez melyik csillag? TXT, Book És ez melyik csillag? letöltések DJVU, És ez melyik csillag? letöltések könyvet ingyenes, És ez melyik csillag? letöltések könyvet pdf ingyenes, És ez melyik csillag? pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet És ez melyik csillag? pdf ingyenes, És ez melyik csillag? letöltések könyvet epub ingyenes, És ez melyik csillag? ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply