Érzelmi jóllét – DVD melléklettel


A mester egyik feladata, hogy segítsen meglátnod a benned rejlő valódi képességeket, mert azok jelentik a lényeget – nem a páncélod, nem a személyiséged, nem az, akinek a felszínen látszol. Nem az, amilyenné a társadalom vagy te változtattad magad, hanem az, amilyennek a létezés teremtett. A cél: lényed legbenső magjának megtalálása. Ez az egyetlen, ami állandó benned, s csupán ebből a pontból születhet fejlődés. De hol van ez a pont? És miként juthatsz el oda?


Az érzelmek legfőbb tulajdonsága az állandóság hiánya. Az egyik pillanatban szomorú vagy, a másikban boldog – s a változás okát legtöbbször te sem éred fel ésszel. Az érzelmek természetének megértéséhez Osho szerint arra van szükségünk, hogy az elmét és a szívet egyaránt megismerjük, s így mindkettőt meghaladva eljuthatunk belső lényegünkhöz, az éberséghez. Általában a külvilágból származó sablonok, minták vezérelnek minket, de át kell vennünk tőlük az irányítást.


A briliáns humorral megírt elméleti alapokon túl Osho meditációkat és gyakorlatokat is kínál az átalakuláshoz. Úgy véli, hogy önmagában sem az elme (férfi), sem a szív (nő) nem szolgálja a megvilágosodást – az egyetlen eszköz a meditáció (kommunikáció), amely túl van mindkettőn, mert gondolat és érzelem nélküli. A könyv legfontosabb üzenete, hogy a maguk teljességében éljük meg az érzelmeket: éljünk az érzéseink szerint, ne pedig szabályokat követve.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Érzelmi jóllét – DVD melléklettel ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Érzelmi jóllét – DVD melléklettel ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  292
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  460 gr
  ISBN:
  9789635289516
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2007
  Commodity code:
  2082411 / 1008072
  Translator:


  TAGS:
  Online Érzelmi jóllét – DVD melléklettel ebook, könyvet Érzelmi jóllét – DVD melléklettel FB2, Download Érzelmi jóllét – DVD melléklettel PDF , Download Érzelmi jóllét – DVD melléklettel MOBI, Online Érzelmi jóllét – DVD melléklettel könyvet, ingyenes letöltések Érzelmi jóllét – DVD melléklettel IPhone, Online könyvet Érzelmi jóllét – DVD melléklettel PDF, ingyenes Érzelmi jóllét – DVD melléklettel DJVU, ingyenes letöltések Érzelmi jóllét – DVD melléklettel TXT, letöltések Érzelmi jóllét – DVD melléklettel RTF, Online Érzelmi jóllét – DVD melléklettel FB2 , e-könyvet Érzelmi jóllét – DVD melléklettel letöltések TXT, ingyenes Érzelmi jóllét – DVD melléklettel letöltések könyvet, e-könyvet Érzelmi jóllét – DVD melléklettel download MOBI, letöltések Érzelmi jóllét – DVD melléklettel IPad, olvas Érzelmi jóllét – DVD melléklettel MOBI, olvas Érzelmi jóllét – DVD melléklettel DOC, ingyenes Érzelmi jóllét – DVD melléklettel AWZ, Download e-könyvet Érzelmi jóllét – DVD melléklettel iPad , ingyenes Érzelmi jóllét – DVD melléklettel DJVU, Download Érzelmi jóllét – DVD melléklettel e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Érzelmi jóllét – DVD melléklettel DVD, olvas Érzelmi jóllét – DVD melléklettel TXT, Book Érzelmi jóllét – DVD melléklettel letöltések DJVU, Érzelmi jóllét – DVD melléklettel letöltések könyvet ingyenes, Érzelmi jóllét – DVD melléklettel letöltések könyvet pdf ingyenes, Érzelmi jóllét – DVD melléklettel pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Érzelmi jóllét – DVD melléklettel pdf ingyenes, Érzelmi jóllét – DVD melléklettel letöltések könyvet epub ingyenes, Érzelmi jóllét – DVD melléklettel ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply