Érzelmes utazás


Fejtő Ferenc Érzelmes utazásában gyermekkori emlékek, dalmáciai útleírás, interjúk és teoretikus elmélkedések kavarognak. De minden, ami benne van, az élet szeretetéről tanúskodik és annak szeretetéről is, ami ennek a tartozéka: a családhoz való ragaszkodás, az emlékek megőrzése, a román és gótikus építészet iránti rajongás, a tengervíz iránti vonzalom és talán mindenekfölött a nap imádata.

Az Érzelmes utazás tulajdonképpen cikknek készült a Nyugat számára. De aztán a szerző rádöbbent, hogy "a cikkben megpendített gondolatok kissé hosszabb kifejtést igényelhetnének, a zágrábi és dalmáciai utazást, az apai, anyai emlékek közt való kalandozást folytatni kellene egy másik utazással, amelyben saját énemet keresném, saját gondolataimat tisztáznám, hiszen ezek még zavarosan, ellentmondásosan keringtek bennem… Hangulatkönyvet írtam, lírát, és nem tudományos értekezést. Vakációt vettem egy időre a politikától, hogy magamhoz térjek, friss levegőt szívjak, tisztázzam gondolataimat. S azóta sem csinálok egyebet, mint hogy próbálom megfejteni saját rejtvényemet meg a magyar rejtvényt, és vakmerően a világét meg az életét."
A Könyv Magyarul!


Letöltések Érzelmes utazás ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Érzelmes utazás ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  196
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  400 gr
  ISBN:
  9789630957748
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2008
  Commodity code:
  2122420 / 1020709  TAGS:
  Online Érzelmes utazás ebook, könyvet Érzelmes utazás FB2, Download Érzelmes utazás PDF , Download Érzelmes utazás MOBI, Online Érzelmes utazás könyvet, ingyenes letöltések Érzelmes utazás IPhone, Online könyvet Érzelmes utazás PDF, ingyenes Érzelmes utazás DJVU, ingyenes letöltések Érzelmes utazás TXT, letöltések Érzelmes utazás RTF, Online Érzelmes utazás FB2 , e-könyvet Érzelmes utazás letöltések TXT, ingyenes Érzelmes utazás letöltések könyvet, e-könyvet Érzelmes utazás download MOBI, letöltések Érzelmes utazás IPad, olvas Érzelmes utazás MOBI, olvas Érzelmes utazás DOC, ingyenes Érzelmes utazás AWZ, Download e-könyvet Érzelmes utazás iPad , ingyenes Érzelmes utazás DJVU, Download Érzelmes utazás e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Érzelmes utazás DVD, olvas Érzelmes utazás TXT, Book Érzelmes utazás letöltések DJVU, Érzelmes utazás letöltések könyvet ingyenes, Érzelmes utazás letöltések könyvet pdf ingyenes, Érzelmes utazás pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Érzelmes utazás pdf ingyenes, Érzelmes utazás letöltések könyvet epub ingyenes, Érzelmes utazás ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply