Erza- mordvin nyelvkönyv kezdőknek és középhaladóknak


“….A mordvin nyelv mint rokon nyelv iránt az utóbbi években hazánkban megnövekedett az érdeklődés. A rokon nyelvek oktatása része a magyar és finnugor szakos egyetemi képzésnek. Finnugor szakos képzés mind a négy hazai tudományegyetemen folyik. A szegedi József Attila Tudományegyetem Finnugor Nyelvtudományi Tanszéken 1993 óta mordvin lektor is dolgozik.
A mordvin nyelv iránti növekvő érdeklődés ellenére még nem állnak rendelkezésre megfelelő tankönyvek, szótárak. Magyarországon éppen harminc évvel ezelőtt jelent meg az első – és máig egyetlen – erza-mordvin tankönyv, amelyet ERDŐDI JÓZSEF készített. Ez ma már sem szövegeiben, sem hangjelölésében nem korszerű, és nyelvészeti szempontból is elavultnak tekinthető……”
“…Ez a tankönyv a mordvin nyelv gyakorlati célú elsajátítását szeretné segíteni. Elsősorban magyar és finnugor szakos egyetemi hallgatók számára készült, de tanári segítség nélkül, önállóan is forgathatják az érdeklődők. ….”A Könyv Magyarul!


Letöltések Erza- mordvin nyelvkönyv kezdőknek és középhaladóknak ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Erza- mordvin nyelvkönyv kezdőknek és középhaladóknak ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  jó állapotú antikvár könyv
  Publisher:
  JATEPress
  Number of Pages:
  264
  Kötés:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Weight:
  432 gr
  ISBN:
  0469001053031
  Year of publication:
  1998
  Commodity code:
  SL#2103952219  TAGS:
  Online Erza- mordvin nyelvkönyv kezdőknek és középhaladóknak ebook, könyvet Erza- mordvin nyelvkönyv kezdőknek és középhaladóknak FB2, Download Erza- mordvin nyelvkönyv kezdőknek és középhaladóknak PDF , Download Erza- mordvin nyelvkönyv kezdőknek és középhaladóknak MOBI, Online Erza- mordvin nyelvkönyv kezdőknek és középhaladóknak könyvet, ingyenes letöltések Erza- mordvin nyelvkönyv kezdőknek és középhaladóknak IPhone, Online könyvet Erza- mordvin nyelvkönyv kezdőknek és középhaladóknak PDF, ingyenes Erza- mordvin nyelvkönyv kezdőknek és középhaladóknak DJVU, ingyenes letöltések Erza- mordvin nyelvkönyv kezdőknek és középhaladóknak TXT, letöltések Erza- mordvin nyelvkönyv kezdőknek és középhaladóknak RTF, Online Erza- mordvin nyelvkönyv kezdőknek és középhaladóknak FB2 , e-könyvet Erza- mordvin nyelvkönyv kezdőknek és középhaladóknak letöltések TXT, ingyenes Erza- mordvin nyelvkönyv kezdőknek és középhaladóknak letöltések könyvet, e-könyvet Erza- mordvin nyelvkönyv kezdőknek és középhaladóknak download MOBI, letöltések Erza- mordvin nyelvkönyv kezdőknek és középhaladóknak IPad, olvas Erza- mordvin nyelvkönyv kezdőknek és középhaladóknak MOBI, olvas Erza- mordvin nyelvkönyv kezdőknek és középhaladóknak DOC, ingyenes Erza- mordvin nyelvkönyv kezdőknek és középhaladóknak AWZ, Download e-könyvet Erza- mordvin nyelvkönyv kezdőknek és középhaladóknak iPad , ingyenes Erza- mordvin nyelvkönyv kezdőknek és középhaladóknak DJVU, Download Erza- mordvin nyelvkönyv kezdőknek és középhaladóknak e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Erza- mordvin nyelvkönyv kezdőknek és középhaladóknak DVD, olvas Erza- mordvin nyelvkönyv kezdőknek és középhaladóknak TXT, Book Erza- mordvin nyelvkönyv kezdőknek és középhaladóknak letöltések DJVU, Erza- mordvin nyelvkönyv kezdőknek és középhaladóknak letöltések könyvet ingyenes, Erza- mordvin nyelvkönyv kezdőknek és középhaladóknak letöltések könyvet pdf ingyenes, Erza- mordvin nyelvkönyv kezdőknek és középhaladóknak pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Erza- mordvin nyelvkönyv kezdőknek és középhaladóknak pdf ingyenes, Erza- mordvin nyelvkönyv kezdőknek és középhaladóknak letöltések könyvet epub ingyenes, Erza- mordvin nyelvkönyv kezdőknek és középhaladóknak ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply