Értő hallgatás


Figyeljünk akkora erőbedobással, amekkorát a legtöbb ember a beszédre tartogat.

Az egyik ember beszél – a másik hallgat. Annyira alapvető helyzet, hogy készpénznek vesszük. Sajnos azonban a legtöbben odafigyelés helyett már a válaszunkat fogalmazzuk, vagy azon gondolkodunk, vajon elég értelmes képet vágunk-e, még rosszabb esetben gondolatban már az esti vacsora előkészítésén fáradozunk.
Ébresztő! Ha úgy döntünk, hogy valódi társai szeretnénk lenni a körülöttünk élőknek, hagyjuk abba, amit csinálunk, és hallgassuk meg a hozzánk közel állókat.

Az Értő hallgatásból megtanulhatjuk:
– Mi a különbség a valódi párbeszéd és az egymást követő monológok között?
– Miért nem sikerül megértetnünk magunkat, ha a családtagjainkkal, a szerelmünkkel, a munkatársainkkal vagy a barátainkkal beszélünk?
– Hogyan érthetjük meg a beszélő szándékát, ahelyett hogy csak a szavaira figyelnénk?
– Hogyan csökkentsük a viták gyakoriságát?
– Hogyan mondjunk ellenvéleményt anélkül, hogy kritikának tűnne?
– Hogyan irányíthatjuk az indulati reakcióinkat, ha jobb hallgatósággá akarunk válni?

Ez az elgondolkodtató, szellemes és empatikus könyv már több százezer olvasónak segített világszerte túljutni a konfliktusain, és átalakítani családi és munkahelyi kapcsolatait. A tapasztalt terapeuta, Mike Nichols hatásos példákat, könnyen elsajátítható módszereket és hasznos gyakorlatokat kínál, amelyektől jobb hallgatósággá válhatunk és mások is meghallanak és megértenek majd minket még a legnehezebb helyzetekben is.
Az értő hallgatás jelentősége felbecsülhetetlen. A figyelmünk és megértésünk ajándékában részesülők fontosnak és értékesnek érzik magukat, odafigyelésünk jóindulatot teremt, és hatása visszaszáll ránk. Az odafigyelés a legjobb módja annak, hogy másokat megkedveljünk, tanuljunk tőlük és szívesen legyünk velük. E könyvnek köszönhetően egy lépéssel közelebb kerülhetünk ahhoz, hogy jobban kimutassuk az egymás iránti szeretetünket.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Értő hallgatás ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Értő hallgatás ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  358
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  420 gr
  ISBN:
  9789635291533
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:
  2235630 / 1090350
  Translator:


  TAGS:
  Online Értő hallgatás ebook, könyvet Értő hallgatás FB2, Download Értő hallgatás PDF , Download Értő hallgatás MOBI, Online Értő hallgatás könyvet, ingyenes letöltések Értő hallgatás IPhone, Online könyvet Értő hallgatás PDF, ingyenes Értő hallgatás DJVU, ingyenes letöltések Értő hallgatás TXT, letöltések Értő hallgatás RTF, Online Értő hallgatás FB2 , e-könyvet Értő hallgatás letöltések TXT, ingyenes Értő hallgatás letöltések könyvet, e-könyvet Értő hallgatás download MOBI, letöltések Értő hallgatás IPad, olvas Értő hallgatás MOBI, olvas Értő hallgatás DOC, ingyenes Értő hallgatás AWZ, Download e-könyvet Értő hallgatás iPad , ingyenes Értő hallgatás DJVU, Download Értő hallgatás e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Értő hallgatás DVD, olvas Értő hallgatás TXT, Book Értő hallgatás letöltések DJVU, Értő hallgatás letöltések könyvet ingyenes, Értő hallgatás letöltések könyvet pdf ingyenes, Értő hallgatás pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Értő hallgatás pdf ingyenes, Értő hallgatás letöltések könyvet epub ingyenes, Értő hallgatás ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply