Erőss Zsolt


Erőss Zsolt nem csak az az ember, aki első magyarként megmászta a világ legmagasabb hegyét, a Mount Everestet. Hamarosan nevezetesebb lesz arról, hogy tudja: miért hajlandóak néhányan az életüket is kockára tenni egy hegycsúcsért. Nem életrajzot tart kezében az olvasó, hanem magát a választ.Az erdélyi havasoktól a “gerilla-mászásokon” keresztül a nagy expedíciókig vezető út évtizedei alatt Erőss Zsoltnak ezernyi oka lett volna feladni a küzdelmet: nem volt pénze, barátok haltak meg mellette. Géppisztolyos hegylakók és pecséttel hadonászó bürokraták állták útját. Az akadályok legyőzéséhez erő vagy agresszivitás helyett valami más kellett.”Éjszaka volt, hatalmasnak és súlyosnak tűnt az égbolt. A fény
furcsamód alulról jött, parázslott a hómező, és ez a parázsló folt meredeken emelkedve belefúródott a sötétségbe. A derengő hósávon fénypontok sora kúszott felfelé, mintha valami furcsa menet készülne a világűrbe zarándokolni. Az Everest csúcsára tartó hegymászók lámpái fénylettek a sötétben. Zsolt a jégcsákányára görnyedve állt, és csak a légzésére figyelt. Még tíz óra gyaloglás a cél.”A Könyv Magyarul!


Letöltések Erőss Zsolt ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Erőss Zsolt ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  258
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  630 gr
  ISBN:
  9789638627551
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2002
  Commodity code:
  2106917 / 1084094  TAGS:
  Online Erőss Zsolt ebook, könyvet Erőss Zsolt FB2, Download Erőss Zsolt PDF , Download Erőss Zsolt MOBI, Online Erőss Zsolt könyvet, ingyenes letöltések Erőss Zsolt IPhone, Online könyvet Erőss Zsolt PDF, ingyenes Erőss Zsolt DJVU, ingyenes letöltések Erőss Zsolt TXT, letöltések Erőss Zsolt RTF, Online Erőss Zsolt FB2 , e-könyvet Erőss Zsolt letöltések TXT, ingyenes Erőss Zsolt letöltések könyvet, e-könyvet Erőss Zsolt download MOBI, letöltések Erőss Zsolt IPad, olvas Erőss Zsolt MOBI, olvas Erőss Zsolt DOC, ingyenes Erőss Zsolt AWZ, Download e-könyvet Erőss Zsolt iPad , ingyenes Erőss Zsolt DJVU, Download Erőss Zsolt e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Erőss Zsolt DVD, olvas Erőss Zsolt TXT, Book Erőss Zsolt letöltések DJVU, Erőss Zsolt letöltések könyvet ingyenes, Erőss Zsolt letöltések könyvet pdf ingyenes, Erőss Zsolt pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Erőss Zsolt pdf ingyenes, Erőss Zsolt letöltések könyvet epub ingyenes, Erőss Zsolt ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply