Erő a szeretethez

Jr. Martin Luther King - Erő a szeretethez

Ha van Martin Luther King Jr. könyvei között olyan, amelyről az emberek következetesen azt mondjak nekem, hogy megváltoztatta az életüket, akkor ez az Erő a szeretethez. Azt hiszem, azért, mert ez a könyv írja le legjobban Martin Luther King Jr. erőszakmentes filozófiáját; a hitet egy szerető isteni jelenlétben, ami minden életet összeköt.

Coretta Scott King (Martin Luther King Jr. özvegye)

A bizonytalanság e viharos napjaiban, a háborúk, valamint gazdasági és faji igazságtalanságok révén megnyilatkozó gonosz az emberiség puszta túlélését fenyegeti. A válság rendkívül súlyos. Ebbe a kötetbe olyan beszédeket gyűjtöttem össze, amelyek ezt a krízist és hátteret mutatják be. Azért éppen ezeket választottam ki, mert valamilyen módon mindegyik a válságból eredő személyes és közösségi problémákat érinti.

Martin Luther King Jr.

Ötven év múltán sem veszítettek érvényességükből ezek a szavak. Sőt, korunkban talán időszerűbbek, mint valaha. A könyvben összegyűjtött beszédek pedig ma is mint keletkezésük idején segítenek, hogy kijussunk az ideológiák labirintusából, kiemeljük fejünket a politikai érdekek és szempontok állandó viszonylagosságából, és felismerjük az ész józanságát és a szív emberségét egyesítő örök érvényű igazságokat. Ezekhez nyugodt bizonyossággal igazíthatjuk meggyőződésünket a kibogozhatatlannak tűnő társadalmi és politikai kérdésekben, hiszen mar bizonyították, hogy korábban elképzelhetetlennek hitt változásokat képesek elindítani az ember belső világában, és társadalmi szinten egyaránt.

Ügyeljetek arra, hogy eszközeitek ugyanolyan tiszták legyenek, mint a cél, amit el kívántok érni.

Martin Luther King Jr.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Erő a szeretethez ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Erő a szeretethez ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  192
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  390 gr
  ISBN:
  9789638992475
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2644465 / 1150918  TAGS:
  Online Erő a szeretethez ebook, könyvet Erő a szeretethez FB2, Download Erő a szeretethez PDF , Download Erő a szeretethez MOBI, Online Erő a szeretethez könyvet, ingyenes letöltések Erő a szeretethez IPhone, Online könyvet Erő a szeretethez PDF, ingyenes Erő a szeretethez DJVU, ingyenes letöltések Erő a szeretethez TXT, letöltések Erő a szeretethez RTF, Online Erő a szeretethez FB2 , e-könyvet Erő a szeretethez letöltések TXT, ingyenes Erő a szeretethez letöltések könyvet, e-könyvet Erő a szeretethez download MOBI, letöltések Erő a szeretethez IPad, olvas Erő a szeretethez MOBI, olvas Erő a szeretethez DOC, ingyenes Erő a szeretethez AWZ, Download e-könyvet Erő a szeretethez iPad , ingyenes Erő a szeretethez DJVU, Download Erő a szeretethez e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Erő a szeretethez DVD, olvas Erő a szeretethez TXT, Book Erő a szeretethez letöltések DJVU, Erő a szeretethez letöltések könyvet ingyenes, Erő a szeretethez letöltések könyvet pdf ingyenes, Erő a szeretethez pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Erő a szeretethez pdf ingyenes, Erő a szeretethez letöltések könyvet epub ingyenes, Erő a szeretethez ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply