Érettség

Osho - Érettség

Légy az, aki vagy. Sose akarj más lenni, és akkor érett leszel. Az érettség nem más, mint hogy elfogadod az önmagaddá válással járó felelősséget, bármi legyen is az ára. Mindent kockára teszel, csak, hogy önmagad lehess erről szól az érettség. A Viagra és a plasztikai sebészet korában, egy olyan kultúrában, amely az ifjúság megszállottja, és minden áron el akarja kerülni az öregkort, nagy bátorságra vall feltenni a rég elfeledett kérdést: Mit nyerhetünk az öregedés folyamatával? Mi előnyünk származik abból, ha elfogadjuk ezt a természetes jelenséget, és nem törekszünk minden erőnkkel arra, hogy egész a sírig megőrizzük fiatalságunkat és annak minden gyönyörét? Osho visszavezet bennünket a gyökerekig, és megmutatja, hogyan nőhetünk fel, hogyan válhatunk érett emberré ahelyett, hogy egyszerűen csak megöregednénk. Az érettség belső növekedés, szemben az öregedéssel, amely pusztán testi folyamat. Emlékeztet rá, milyen boldogság vár ránk kapcsolatainknak és személyes céljaink elérésének köszönhetően, amit egyedül az igazi érettség hozhat el számunkra. Felvázolja az élet tíz fő korszakát a gyermekkor énközpontú univerzumától kezdve az iskola időszakán, majd a bölcsesség kivirágzásán át az időskor bölcs higgadtságáig. Osho pimasz humora mélységes együttérzéssel és bölcsességgel párosul, hiszen tudja, milyen könnyű szem elől téveszteni életünk valódi értelmét és célját, ami végső soron nem más, mint hogy ünneplés és öröm közepette kibontakoztassuk érett egyéniségünket.A Könyv Magyarul!


Letöltések Érettség ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Érettség ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  200
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  320 gr
  ISBN:
  9789635290758
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2010
  Commodity code:
  2213145 / 1068778
  Translator:


  TAGS:
  Online Érettség ebook, könyvet Érettség FB2, Download Érettség PDF , Download Érettség MOBI, Online Érettség könyvet, ingyenes letöltések Érettség IPhone, Online könyvet Érettség PDF, ingyenes Érettség DJVU, ingyenes letöltések Érettség TXT, letöltések Érettség RTF, Online Érettség FB2 , e-könyvet Érettség letöltések TXT, ingyenes Érettség letöltések könyvet, e-könyvet Érettség download MOBI, letöltések Érettség IPad, olvas Érettség MOBI, olvas Érettség DOC, ingyenes Érettség AWZ, Download e-könyvet Érettség iPad , ingyenes Érettség DJVU, Download Érettség e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Érettség DVD, olvas Érettség TXT, Book Érettség letöltések DJVU, Érettség letöltések könyvet ingyenes, Érettség letöltések könyvet pdf ingyenes, Érettség pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Érettség pdf ingyenes, Érettség letöltések könyvet epub ingyenes, Érettség ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply