Erdélyi szarvasok és medvék nyomában

Thurn-Rumbach István - Erdélyi szarvasok és medvék nyomában

Thurn-Rumbach István kitűnő vadász és remek író is volt egyben. A két világháború között Eszterházy Lászlóval, Storcz Mátyással és Fuchs Antallal együtt sokat tett a vadászkultúra fejlődéséért.
E kötetben a kárpáti vadon szépségeivel ismerteti meg az olvasót, az 1920-as, 30-as években itt szerzett tapasztalatait, vadászemlékeit foglalja össze. Zsákmányai között szarvas, medve, farkas, hiúz, nyírfajd, siketfajd és keselyű is szerepel.
Thurn-Rumbach írói stílusa kifejező és izgalmas, az írások hangulatvilága Maderspach Viktoréhoz hasonló. Ő maga klasszikus vadászkarakter, aki elfogadja a természet kihívását, dacol erejével, ugyanakkor tiszteli is azt, a sportszerűséget pedig mindennél fontosabbnak tartja. Nehéz terepen és mostoha viszonyok között is az a legfőbb törekvése, hogy a vadat vadászias formák közt ejtse el. Ez azon pontok egyike, amely körül eldől, hogy a vadászat a vad legyilkolása csupán, vagy testet-lelket edző, férfias mesterség. Nem hallgatja el a nehézségeket, a hibalehetőségeket, sem a nyers részleteket. Ettől válnak írásai életszerűvé és hitelessé, és ez teszi művét még a vadászat iránt csak felületesen érdeklődők számára is érdekessé.
A kötetet a szerző eredeti fényképfelvételei illusztrálják, a függelékben pedig hasznos tájékoztatást kapunk a kárpáti vadász célszerű felszereléséről is.A Könyv Magyarul!


Letöltések Erdélyi szarvasok és medvék nyomában ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Erdélyi szarvasok és medvék nyomában ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  240
  Cover:
  HARDCOVER,
  Weight:
  352 gr
  ISBN:
  9789632671383
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2012
  Commodity code:
  2217181 / 1073107  TAGS:
  Online Erdélyi szarvasok és medvék nyomában ebook, könyvet Erdélyi szarvasok és medvék nyomában FB2, Download Erdélyi szarvasok és medvék nyomában PDF , Download Erdélyi szarvasok és medvék nyomában MOBI, Online Erdélyi szarvasok és medvék nyomában könyvet, ingyenes letöltések Erdélyi szarvasok és medvék nyomában IPhone, Online könyvet Erdélyi szarvasok és medvék nyomában PDF, ingyenes Erdélyi szarvasok és medvék nyomában DJVU, ingyenes letöltések Erdélyi szarvasok és medvék nyomában TXT, letöltések Erdélyi szarvasok és medvék nyomában RTF, Online Erdélyi szarvasok és medvék nyomában FB2 , e-könyvet Erdélyi szarvasok és medvék nyomában letöltések TXT, ingyenes Erdélyi szarvasok és medvék nyomában letöltések könyvet, e-könyvet Erdélyi szarvasok és medvék nyomában download MOBI, letöltések Erdélyi szarvasok és medvék nyomában IPad, olvas Erdélyi szarvasok és medvék nyomában MOBI, olvas Erdélyi szarvasok és medvék nyomában DOC, ingyenes Erdélyi szarvasok és medvék nyomában AWZ, Download e-könyvet Erdélyi szarvasok és medvék nyomában iPad , ingyenes Erdélyi szarvasok és medvék nyomában DJVU, Download Erdélyi szarvasok és medvék nyomában e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Erdélyi szarvasok és medvék nyomában DVD, olvas Erdélyi szarvasok és medvék nyomában TXT, Book Erdélyi szarvasok és medvék nyomában letöltések DJVU, Erdélyi szarvasok és medvék nyomában letöltések könyvet ingyenes, Erdélyi szarvasok és medvék nyomában letöltések könyvet pdf ingyenes, Erdélyi szarvasok és medvék nyomában pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Erdélyi szarvasok és medvék nyomában pdf ingyenes, Erdélyi szarvasok és medvék nyomában letöltések könyvet epub ingyenes, Erdélyi szarvasok és medvék nyomában ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply