Erdélyi kályhák és kályhacsempék

Szőcsné Gazda Enikő - Erdélyi kályhák és kályhacsempék

A fejlett iparosodás hiánya néha pozitívumként értékelhető. Erről győződhetünk meg, amennyiben e kis könyvet kézbe fogjuk. Erdély területén a kályhagyárak hiánya miatt a kályhakészítésnek olyan gazdag háziipara alakult ki, amely formagazdagságával, változatos ornamentikájával fontos helyet foglal el Európa nép- és iparművészetében. A szerző e kötetben nyolcvan erdélyi település csempekészítő hagyományait tárja fel levéltári és szakirodalmi források alapján, és több száz rajzzal, fényképekkel szemlélteti azokat a csempéket és jellegzetes kályhaformákat, amelyek ezekben a központokban készültek. A céhek és ipartársulatok, kontár falusi műhelyek és kísérletező, újító mesterek termékei nem pusztán szépek, de technikailag is olyan leleményesek, hogy a modern fűtéstechnikai megoldásoknak is ötleteket nyújthatnak.A Könyv Magyarul!


Letöltések Erdélyi kályhák és kályhacsempék ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Erdélyi kályhák és kályhacsempék ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  184
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  370 gr
  ISBN:
  9789639968059
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2010
  Commodity code:
  2212921 / 1068521
  Series:


  TAGS:
  Online Erdélyi kályhák és kályhacsempék ebook, könyvet Erdélyi kályhák és kályhacsempék FB2, Download Erdélyi kályhák és kályhacsempék PDF , Download Erdélyi kályhák és kályhacsempék MOBI, Online Erdélyi kályhák és kályhacsempék könyvet, ingyenes letöltések Erdélyi kályhák és kályhacsempék IPhone, Online könyvet Erdélyi kályhák és kályhacsempék PDF, ingyenes Erdélyi kályhák és kályhacsempék DJVU, ingyenes letöltések Erdélyi kályhák és kályhacsempék TXT, letöltések Erdélyi kályhák és kályhacsempék RTF, Online Erdélyi kályhák és kályhacsempék FB2 , e-könyvet Erdélyi kályhák és kályhacsempék letöltések TXT, ingyenes Erdélyi kályhák és kályhacsempék letöltések könyvet, e-könyvet Erdélyi kályhák és kályhacsempék download MOBI, letöltések Erdélyi kályhák és kályhacsempék IPad, olvas Erdélyi kályhák és kályhacsempék MOBI, olvas Erdélyi kályhák és kályhacsempék DOC, ingyenes Erdélyi kályhák és kályhacsempék AWZ, Download e-könyvet Erdélyi kályhák és kályhacsempék iPad , ingyenes Erdélyi kályhák és kályhacsempék DJVU, Download Erdélyi kályhák és kályhacsempék e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Erdélyi kályhák és kályhacsempék DVD, olvas Erdélyi kályhák és kályhacsempék TXT, Book Erdélyi kályhák és kályhacsempék letöltések DJVU, Erdélyi kályhák és kályhacsempék letöltések könyvet ingyenes, Erdélyi kályhák és kályhacsempék letöltések könyvet pdf ingyenes, Erdélyi kályhák és kályhacsempék pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Erdélyi kályhák és kályhacsempék pdf ingyenes, Erdélyi kályhák és kályhacsempék letöltések könyvet epub ingyenes, Erdélyi kályhák és kályhacsempék ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply