Erdély újranemesítői

Csinta Samu - Erdély újranemesítői

Borókai Gábor ajánlója:

AZ OTTHONOS JÖVŐÉRT

Ez a kötet arról szól, hogy sosem szabad feladni. Akkor sem, ha ezernyi kiskapu nyílik a menekülésre, a komfortosabb létre, mert dolgunk van a Földön, s a ránk váró feladatokat helyettünk senki más nem végezheti el. Így ha a történelem vagy bármi más ok félbe is szakítja munkánk teljesítését, nem hezitálhatunk a folytatásról, amint szabad akaratunkból dönthetünk megint.
Ahogy azt Tamási Áron írta, azért vagyunk a világban, hogy valahol otthon legyünk benne. És hol van legtöbb képességünk az otthonlétre, ha nem a szülőföldön?

Amikor Csinta Samu megkeresett, hogy egykori családi birtokaikon újjáépítésbe kezdő erdélyi arisztokratákkal tervez könyvet írni, fellelkesített. Tudtam, hogy nem az édesbús múlt újbóli elsiratásában lesz majd részünk. Nem Tündérkertben bolyongunk céltalan. Nem mintha az olykor-olykor nem esne jól a lelkünknek, csakhogy általa aligha érkezünk el valahová. Ellenben az újrakezdőkkel folytatott beszélgetésektől olyan energiákhoz juthatunk, amelyek szemlélődőből építővé nemesítenek bennünket.
Biztattam hát Samut, hogy mielőbb adja le a kéziratot. Mert kíváncsivá tett. Érdekelt, hogy Erdélyországban miként akadályozzák, és hogyan segítik az újrakezdést. Meg aztán mintát is reméltem a határon innen élő magyarok számára, elvégre a mi dolgunk sem más, mint a megszólalóké, hogy úgy találjuk meg a helyünket a XXI. századi környezetben, hogy közben a szocializmusban felszaggatott gyökereinket is visszaerősítsük.
Hogy utat építsünk a felszántott múltból az otthonosan berendezett jövőbe.
Hat erdélyi arisztokrata család példát mutat valamennyiünknek. Aki a hogyanra kíváncsi, fogjon az olvasáshoz!
A Könyv Magyarul!


Letöltések Erdély újranemesítői ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Erdély újranemesítői ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  180
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  Weight:
  480 gr
  ISBN:
  9789639461543
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2605029 / 1145573  TAGS:
  Online Erdély újranemesítői ebook, könyvet Erdély újranemesítői FB2, Download Erdély újranemesítői PDF , Download Erdély újranemesítői MOBI, Online Erdély újranemesítői könyvet, ingyenes letöltések Erdély újranemesítői IPhone, Online könyvet Erdély újranemesítői PDF, ingyenes Erdély újranemesítői DJVU, ingyenes letöltések Erdély újranemesítői TXT, letöltések Erdély újranemesítői RTF, Online Erdély újranemesítői FB2 , e-könyvet Erdély újranemesítői letöltések TXT, ingyenes Erdély újranemesítői letöltések könyvet, e-könyvet Erdély újranemesítői download MOBI, letöltések Erdély újranemesítői IPad, olvas Erdély újranemesítői MOBI, olvas Erdély újranemesítői DOC, ingyenes Erdély újranemesítői AWZ, Download e-könyvet Erdély újranemesítői iPad , ingyenes Erdély újranemesítői DJVU, Download Erdély újranemesítői e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Erdély újranemesítői DVD, olvas Erdély újranemesítői TXT, Book Erdély újranemesítői letöltések DJVU, Erdély újranemesítői letöltések könyvet ingyenes, Erdély újranemesítői letöltések könyvet pdf ingyenes, Erdély újranemesítői pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Erdély újranemesítői pdf ingyenes, Erdély újranemesítői letöltések könyvet epub ingyenes, Erdély újranemesítői ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply