Érdekességek az állatvilágban

Osmond Philip Breland - Érdekességek az állatvilágban

Régi vágya az olvasóközönségnek egy állatokról szóló, nem szigorúan tudományos könyv, mely az ilyen kérdésekre ad választ: élhet-e a varasbéka éveken át a levegőtől elzárva; melyik a legnagyobb állat, mely valaha is élt a földön; igaz-e, hogy a szarvas varasbéka vért tud lövellni a szeméből; megtámadja-e a cápa az embert; mérges-e a gyík; melyik a legnagyobb hal? elnyelhette-e a cet Jónást ; mi a különbség a krokodilus és az alligátor között?
Tudomásom szerint eddig egyetlenegy könyv sem foglalkozott kielégítő módon még a fenti néhány kérdéssel sem, pedig kevesen tudják ezekre a helyes választ. Gyerekek és diákok szüntelenül tesznek fel hasonló fajtájú kérdéseket, sőt tudnivágyó felnőtteket is gyakran foglalkoztatnak ilyen problémák. Ha tekintetbe vesszük, hogy milyen nehéz nem szigorúan tudományos alapon magyarázatot adni az állatok különös sajátosságairól, nem meglepő, hogy milyen nehéz nem szigorúan tudományos alapon magyarázatot adni az állatok különös sajátosságairól, nem meglepő, hogy róluk oly sok babona és tévhit van forgalomban. Minthogy pedig pontos tájékoztatást e kérdésekről csak a legtöbb ember számára nem is hozzáférhető, teljes biológiai irodalom tartalmaz, az is elszórtan, érdemesnek találtam az anyagot egyetlen kötetben összegyűjteni.
(Részlet az Előszóból)A Könyv Magyarul!


Letöltések Érdekességek az állatvilágban ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Érdekességek az állatvilágban ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  14.5 x 20.5 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  237
  Cover:
  SEMI-LINEN
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  1960
  Commodity code:
  6143962 / 5143554  TAGS:
  Online Érdekességek az állatvilágban ebook, könyvet Érdekességek az állatvilágban FB2, Download Érdekességek az állatvilágban PDF , Download Érdekességek az állatvilágban MOBI, Online Érdekességek az állatvilágban könyvet, ingyenes letöltések Érdekességek az állatvilágban IPhone, Online könyvet Érdekességek az állatvilágban PDF, ingyenes Érdekességek az állatvilágban DJVU, ingyenes letöltések Érdekességek az állatvilágban TXT, letöltések Érdekességek az állatvilágban RTF, Online Érdekességek az állatvilágban FB2 , e-könyvet Érdekességek az állatvilágban letöltések TXT, ingyenes Érdekességek az állatvilágban letöltések könyvet, e-könyvet Érdekességek az állatvilágban download MOBI, letöltések Érdekességek az állatvilágban IPad, olvas Érdekességek az állatvilágban MOBI, olvas Érdekességek az állatvilágban DOC, ingyenes Érdekességek az állatvilágban AWZ, Download e-könyvet Érdekességek az állatvilágban iPad , ingyenes Érdekességek az állatvilágban DJVU, Download Érdekességek az állatvilágban e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Érdekességek az állatvilágban DVD, olvas Érdekességek az állatvilágban TXT, Book Érdekességek az állatvilágban letöltések DJVU, Érdekességek az állatvilágban letöltések könyvet ingyenes, Érdekességek az állatvilágban letöltések könyvet pdf ingyenes, Érdekességek az állatvilágban pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Érdekességek az állatvilágban pdf ingyenes, Érdekességek az állatvilágban letöltések könyvet epub ingyenes, Érdekességek az állatvilágban ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply