Épületkárok

Osztroluczky Miklós - Épületkárok

A sikeres szerző több száz példát mutat be az építés közben elkövetett hibákról (pl. beázás, falrepedés, megsüllyedés, penészesedés stb.), azok következményeiről, és megadja a kijavítás módját.

A tartalomból: Az épületeket és épületszerkezeteket érő hatások; Külső hatások és igénybevételek; Csapadékhatás; Szélhatás; Hőhatás; A napsugárzás hatása; Fagyhatás; Mechanikai hatások; Belső hatások és igénybevételek, az építőanyagok jellemzői; Erőtani hatások; Zsugorodás és duzzadás; Kúszás;
Hőmozgás; Vegyi hatások, korrózió, anyagok összeférhetősége; Öregedés.

A teherhordó szerkezetek károsodásai; Falazott szerkezetek károsodásai; Repedésképződés eltérő igénybevételek és alakváltozás miatt;
Repedésképződés egyenlőtlen épületsüllyedés miatt; Repedésképződés hibás épületdilatáció miatt; Pórusbeton falazatok hibái; Beton és vasbeton szerkezetek károsodásai; Zsugorodás és kúszás okozta repedések; Gátolt alakváltozás okozta repedések; Hőmozgás okozta károsodások; Túlzott igénybevételek és alakváltozás okozta repedések; Hibás vasalás okozta repedések; Előre gyártott elemekből épített szerkezetek repedései; Korróziós károsodások; Faszerkezetek károsodásai; Biológiai eredetű károk; Károsodások a karbantartás elmaradása miatt.

Az alépítményi szigetelések hibái és károsodásai; Talajnedvesség és talajvíznyomás elleni lemezszigetelések; A károsodások jellemző okai; Esettanulmányok; Tömegszigetelések; A károsodások jellemző okai; Esettanulmányok.

A tetőszigetelések hibái és károsodásai; A nem hasznosított tetők hibái és károsodásai; Nem megfelelő belső nedvesség elleni védelem; Alkalmatlan szigetelőanyagok használata; Tetőszigetelő rétegek kúszása; Vízelvezetési hibák; Növényzet megtelepedése lapostetőkön; Rögzítési hibák; Dilatációs hibák; Szigetelő anyagok öregedése; Terasztetők hibái és károsodásai; Hibás rétegfelépítés; Növényzet megtelepedése tetőteraszokon; Teraszburkolatok hibás kialakítása.

A tetőfedések hibái és károsodásai; A károsodások okai; Gyakorlati példák, esettanulmányok.

A tetőtér-beépítéseket határoló szerkezetek hibái és károsodásai; A károsodások jellemző okai; Gyakorlati példák, esettanulmányok.

Penészkárok; A penészkárokat előidéző okok; Gyakorlati példák, esettanulmányok.

Az üvegezett épületszerkezetek hibái és károsodásai; Jellemző hibák; Gyártási hibák; Beépítési hibák; Gyakorlati példák, esettanulmányok.

Válaszfalak károsodásai; Gyakran előforduló károsodások; Gyakorlati példák, esettanulmányok; Pórusbeton válaszfalak esettanulmányai.

A burkolatok hibái és károsodásai; A falburkolatok hibái és károsodásai; Hőszigetelt homlokzatburkolatok; Épített homlokzatburkolatok; Szerelt homlokzatburkolatok; A padlóburkolatok hibái és károsodásai; Kültéri padlóburkolatok; Beltéri padlóburkolatok.

A vakolatok és a festések hibái és károsodásai; A vakolatok hibái és károsodásai; Jellegzetes hibák és károsodások; Gyakorlati példák; A festések hibái és károsodásai; Jellegzetes hibák és károsodások; Gyakorlati példák, képek.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Épületkárok ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Épületkárok ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  144
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  400 gr
  ISBN:
  9789632781877
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2011
  Commodity code:
  2217660 / 1073623  TAGS:
  Online Épületkárok ebook, könyvet Épületkárok FB2, Download Épületkárok PDF , Download Épületkárok MOBI, Online Épületkárok könyvet, ingyenes letöltések Épületkárok IPhone, Online könyvet Épületkárok PDF, ingyenes Épületkárok DJVU, ingyenes letöltések Épületkárok TXT, letöltések Épületkárok RTF, Online Épületkárok FB2 , e-könyvet Épületkárok letöltések TXT, ingyenes Épületkárok letöltések könyvet, e-könyvet Épületkárok download MOBI, letöltések Épületkárok IPad, olvas Épületkárok MOBI, olvas Épületkárok DOC, ingyenes Épületkárok AWZ, Download e-könyvet Épületkárok iPad , ingyenes Épületkárok DJVU, Download Épületkárok e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Épületkárok DVD, olvas Épületkárok TXT, Book Épületkárok letöltések DJVU, Épületkárok letöltések könyvet ingyenes, Épületkárok letöltések könyvet pdf ingyenes, Épületkárok pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Épületkárok pdf ingyenes, Épületkárok letöltések könyvet epub ingyenes, Épületkárok ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply