Építsük meg a Bibliát! – Karácsony


A könyv a karácsony történetét meséli el az eredeti bibliai szöveg felhasználásával úgy, hogy minden egyes jelenet lego-elemekből van felépítve. És hogy miért különleges ez a könyv? Miben különbözik a boltokban kapható, gyerekeknek szóló Biblia-feldolgozástól? Két ok miatt is: egyrészt itt az eredeti bibliai szöveg szerepel, azaz nincs lebutítva” a könnyebb emészthetőség kedvéért, ahogy ezt mondani szokás. Mivel egy oldalon egy vagy két mondat szerepel, kiderül, hogy a szöveg tökéletesen érthető a kisgyerekek számára is. Ráadásul és ez a könyv igazi különlegessége a szöveg egész oldalas illusztrációja minden esetben kizárólag lego elemekből van megépítve, ami minden gyerekben az ismerősség érzetét kelti, hiszen nem nagyon van olyan kis- és nagykorú, aki ne ismerné és ne szeretné a legót. (A kiadónk tájékán fellelhető számos kisegyerek fantasztikus lekesedéssel fogadta a bibliai lego-történetek ötletét, és ez sarkallt bennünket a könyv megjelentetésére is.) Csodálatos látni, ahogy egy kis fantázia segítségével egy jól ismert kalóz figura, egy mentőautó-tető vagy egy robot-alkatrész miként nyer új értelmezést egy bibliai történet részeként. Az egyes jelenetek rendkívül szellemesek, ugyanakkor nem túl bonyolultak, úgyhogy bárki kedvére belevághat a megépítésükbe. Mert hát így karácsony táján, ha kőből, fából, üvegből, fröccsöntött műanyagból és annyi minden más anyagból lehet kis betlehemeket találni, miért ne építhetnénk mi magunk is egyet legóból?!A Könyv Magyarul!


Letöltések Építsük meg a Bibliát! – Karácsony ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Építsük meg a Bibliát! – Karácsony ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  jó állapotú antikvár könyv
  Publisher:
  Cinelink Bt.
  Kötés:
  kemény kötés
  Weight:
  500 gr
  ISBN:
  0609001347338
  Year of publication:
  2007
  Commodity code:
  SL#2105025785
 • Share

  I read it

  TAGS:
  Online Építsük meg a Bibliát! – Karácsony ebook, könyvet Építsük meg a Bibliát! – Karácsony FB2, Download Építsük meg a Bibliát! – Karácsony PDF , Download Építsük meg a Bibliát! – Karácsony MOBI, Online Építsük meg a Bibliát! – Karácsony könyvet, ingyenes letöltések Építsük meg a Bibliát! – Karácsony IPhone, Online könyvet Építsük meg a Bibliát! – Karácsony PDF, ingyenes Építsük meg a Bibliát! – Karácsony DJVU, ingyenes letöltések Építsük meg a Bibliát! – Karácsony TXT, letöltések Építsük meg a Bibliát! – Karácsony RTF, Online Építsük meg a Bibliát! – Karácsony FB2 , e-könyvet Építsük meg a Bibliát! – Karácsony letöltések TXT, ingyenes Építsük meg a Bibliát! – Karácsony letöltések könyvet, e-könyvet Építsük meg a Bibliát! – Karácsony download MOBI, letöltések Építsük meg a Bibliát! – Karácsony IPad, olvas Építsük meg a Bibliát! – Karácsony MOBI, olvas Építsük meg a Bibliát! – Karácsony DOC, ingyenes Építsük meg a Bibliát! – Karácsony AWZ, Download e-könyvet Építsük meg a Bibliát! – Karácsony iPad , ingyenes Építsük meg a Bibliát! – Karácsony DJVU, Download Építsük meg a Bibliát! – Karácsony e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Építsük meg a Bibliát! – Karácsony DVD, olvas Építsük meg a Bibliát! – Karácsony TXT, Book Építsük meg a Bibliát! – Karácsony letöltések DJVU, Építsük meg a Bibliát! – Karácsony letöltések könyvet ingyenes, Építsük meg a Bibliát! – Karácsony letöltések könyvet pdf ingyenes, Építsük meg a Bibliát! – Karácsony pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Építsük meg a Bibliát! – Karácsony pdf ingyenes, Építsük meg a Bibliát! – Karácsony letöltések könyvet epub ingyenes, Építsük meg a Bibliát! – Karácsony ePub könyvet letöltések ingyenes.

  Leave a Reply