Entrópia

Maros Krajňak - Entrópia

Egy odüsszeiát tart kezében az olvasó, amely a Keleti- Kárpátok és az ukrán Galícia történelmi tragédiákkal, népirtásokkal terhelt területén játszódik. A sűrűn váltakozó szürreális, látomásszerű, bizarr vagy éppen nagyon is e világi, megrázó képek és történetek jó adag társadalomkritikával járják körül a bűn és bűnhődés, a nyomorúságához ragaszkodó, illetve azon felülemelkedő emberi lélek kérdéseit. Korunk egyik legeredetibb hangú szlovák prózaírója rácsodálkozó, szigorú távolságtartással mutat be hétköznapi jeleneteket, ugyanakkor a legnagyobb természetességgel várakoztatja a napot a horizonton, fordítja meg az esőt, és szerepeltet holtakat az élők között. Az olvasónak végig résen kell lennie, mivel a történet bármelyik mondat közepén olyan irányt vehet, hogy az talán magát a szerzőt is meglepi. De ez nem véletlen, hiszen az entrópia a rendezetlenség, a káosz fogalma – az Entrópia pedig a szétesés könyve. Egy cseppnyi felcsillanó reménnyel.A Könyv Magyarul!


Letöltések Entrópia ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Entrópia ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  152
  Cover:
  THREAD STITCHED
  Weight:
  104 gr
  ISBN:
  9786069418352
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2698914 / 1165766
  Translator:


  TAGS:
  Online Entrópia ebook, könyvet Entrópia FB2, Download Entrópia PDF , Download Entrópia MOBI, Online Entrópia könyvet, ingyenes letöltések Entrópia IPhone, Online könyvet Entrópia PDF, ingyenes Entrópia DJVU, ingyenes letöltések Entrópia TXT, letöltések Entrópia RTF, Online Entrópia FB2 , e-könyvet Entrópia letöltések TXT, ingyenes Entrópia letöltések könyvet, e-könyvet Entrópia download MOBI, letöltések Entrópia IPad, olvas Entrópia MOBI, olvas Entrópia DOC, ingyenes Entrópia AWZ, Download e-könyvet Entrópia iPad , ingyenes Entrópia DJVU, Download Entrópia e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Entrópia DVD, olvas Entrópia TXT, Book Entrópia letöltések DJVU, Entrópia letöltések könyvet ingyenes, Entrópia letöltések könyvet pdf ingyenes, Entrópia pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Entrópia pdf ingyenes, Entrópia letöltések könyvet epub ingyenes, Entrópia ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply