Ennyit erről

Lionel Shriver - Ennyit erről

Shep Knacker már régóta kuporgat a "Másvilágra": az akciós árfekvésű harmadik világba való idilli elvonulásra, ahol a dugipénze egy örökkévalóságig kitart. Ahol a Brooklyn és Queens közötti autópálya dugóit majd felváltja a "beszélgetés, a gondolkodás, a látás és a létezés" – na meg az elegendő alvás. Amikor váratlanul egymillió dollárért sikerül eladnia lakásjavításokkal foglalkozó cégét, álma végre karnyújtásnyi közelségbe látszik kerülni. Glynis viszont, aki már huszonhat éve a felesége, végeláthatatlan kifogásokat eszel ki arra vonatkozóan, hogy éppen miért nem alkalmas az idő az utazásra. Belefáradván az általa alapított cégnél végzett rabszolgamunkába, Shep bejelenti, hogy ő bizony – vele vagy nélküle – nekivág, és egy tanzániai szigetre költözik. Az épp egy orvosi vizsgálatról érkező Glynisnek is vannak hírei: Shep nem mehet sehová, neki ugyanis feltétlenül szüksége van a férfi egészségbiztosítására. Egykettőre kiderül azonban, hogy a biztosításuk csak részben fedezi az asszony kezelésének horribilis költségeit, és Shep Másvilágra tartogatott pénzmagja hamarosan fogyatkozni kezd.
Az amerikai egészségügyi rendszer emberéletekben mérhető költséges voltát feltáró, három mellékszállal gazdagított Ennyit erről nyomon követi egy házasság fenekestül való felfordulását, melynek során a halálos betegség váratlan lehetőségnek bizonyul a gyengédségre és az újra fellángoló intimitásra. A gyászos témára fittyet hányva Shriver lapozásra késztető energiával és száraz humorral ír, miközben azt a kérdést is feszegeti: mennyit ér egy emberélet?A Könyv Magyarul!


Letöltések Ennyit erről ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Ennyit erről ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  444
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  772 gr
  ISBN:
  9789636894702
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2011
  Commodity code:
  2218103 / 1074099
  Translator:


  TAGS:
  Online Ennyit erről ebook, könyvet Ennyit erről FB2, Download Ennyit erről PDF , Download Ennyit erről MOBI, Online Ennyit erről könyvet, ingyenes letöltések Ennyit erről IPhone, Online könyvet Ennyit erről PDF, ingyenes Ennyit erről DJVU, ingyenes letöltések Ennyit erről TXT, letöltések Ennyit erről RTF, Online Ennyit erről FB2 , e-könyvet Ennyit erről letöltések TXT, ingyenes Ennyit erről letöltések könyvet, e-könyvet Ennyit erről download MOBI, letöltések Ennyit erről IPad, olvas Ennyit erről MOBI, olvas Ennyit erről DOC, ingyenes Ennyit erről AWZ, Download e-könyvet Ennyit erről iPad , ingyenes Ennyit erről DJVU, Download Ennyit erről e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Ennyit erről DVD, olvas Ennyit erről TXT, Book Ennyit erről letöltések DJVU, Ennyit erről letöltések könyvet ingyenes, Ennyit erről letöltések könyvet pdf ingyenes, Ennyit erről pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Ennyit erről pdf ingyenes, Ennyit erről letöltések könyvet epub ingyenes, Ennyit erről ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply