Énkép

Steve Andreas - Énkép

z a könyv felfedező és kísérletező útra hív, amelynek során a tanultakat önmagad alakítására és tökéletesítésére használhatod. Sosem véletlen, hogy éppen milyen könyvet kapunk ajándékba vagy veszünk le a polcról. Kész vagy elindulni? Vagy előbb összecsomagolsz a nagy útra? Tudnod kell, hogy amikor visszatérsz, már más ember leszel! Ha figyelmesen olvasol és követed a gyakorlatokat, megtanulhatsz elegánsan, tartós és mély változást elérni. Az Énkép segítségével feltérképezhetjük a múltból származó, korlátozó viselkedéseinket, és a magunkról alkotott, tudattalanul megjelenő gondolataink módosításával feloldhatjuk ezeket. Ha céljainkat el akarjuk érni, önmagunk képének gyakran új oldalait kell kifejlesztenünk. Több mint tíz év lázas kutatómunka, egyéni és csoportos foglalkozás eredményeként Steve Andreas ebben a könyvben írta meg a változás csodáját. Steve Andreas 1977 óta tanára és aktív fejlesztője az NLP tudományának. Számos jól ismert és bevált NLP-módszert alkotott. Több könyv szerzője és társszerzője: Heart of the Mind (Az elme szíve), Virginia Satir The Patterns of Her Magic (Virginia Satir csodálatos mintái), Change Your Mind and Keep the Change (Gondold meg magad és őrizd meg a változást). Megalkotta az NLP esszenciáját, az énképet.A Könyv Magyarul!


Letöltések Énkép ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Énkép ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  13.5 x 20.5 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  422
  Cover:
  SOFT BOARD
  ISBN:
  9789633100332
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2010
  Commodity code:


  TAGS:
  Online Énkép ebook, könyvet Énkép FB2, Download Énkép PDF , Download Énkép MOBI, Online Énkép könyvet, ingyenes letöltések Énkép IPhone, Online könyvet Énkép PDF, ingyenes Énkép DJVU, ingyenes letöltések Énkép TXT, letöltések Énkép RTF, Online Énkép FB2 , e-könyvet Énkép letöltések TXT, ingyenes Énkép letöltések könyvet, e-könyvet Énkép download MOBI, letöltések Énkép IPad, olvas Énkép MOBI, olvas Énkép DOC, ingyenes Énkép AWZ, Download e-könyvet Énkép iPad , ingyenes Énkép DJVU, Download Énkép e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Énkép DVD, olvas Énkép TXT, Book Énkép letöltések DJVU, Énkép letöltések könyvet ingyenes, Énkép letöltések könyvet pdf ingyenes, Énkép pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Énkép pdf ingyenes, Énkép letöltések könyvet epub ingyenes, Énkép ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply