Energia a házban, lakásban

Bo Hanus - Energia a házban, lakásban

Házunk vagy lakásunk energiaellátásának átalakításához, illetve felújításához ad segítséget a könyv. Konkrét pédákon keresztül mutatja be, hogy az alcímben olvasható energiafajták közül mikor melyiket érdemes választani.

A tartalomból: Általános tudnivalók; Költségek; 2011. évi hazai körkép.

Energiaválasztási lehetőségek a háztartásban; Választási szempontok.

Napkollektoros berendezések.

Fűtés fával és fapellettel; Kis fapelletkályha; Fapellet központi fűtés; Pellet-/hasábfa-kályha és -kombikazán; A tüzelőanyag minősége; A tervezési folyamat;
Fatüzelésű kályhák és szilárd tüzelőanyagú kazánok; Cserépkályhák és kandallók.

Hőszivattyúk; Talajszondás hőszivattyú-rendszer; A tervezési folyamat; Vásárlási tanácsadás; Talajkollektoros hőszivattyú-rendszer; Levegő-hőszivattyú rendszerek; Talajvíz-hasznosító rendszer.

Napelemek (fényelektromos berendezések); Egyenárammal működő fogyasztó energiaellátása közvetlenül napelemről; Napelemes energiaellátásakkumulátoron keresztül; A megfelelő napelemmodul kiválasztása; Több napelemmodul összekapcsolása.

A nap- és szélenergia együttes használata. Kis magán vízerőművek.

Építési, korszerűsítési tanácsok és ötletek; Lehet-e ésszerűen energiát és pénzt megtakarítani?; Hol és hogyan tudunk takarékoskodni az elektromos árammal?; Rejtett áramzabálók; A legnagyobb áramzabálók; Megtakarítási lehetőségek a fűtésköltségnél.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Energia a házban, lakásban ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Energia a házban, lakásban ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  104
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  300 gr
  ISBN:
  9789632781952
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2011
  Commodity code:
  2217661 / 1073624
  Series:


  TAGS:
  Online Energia a házban, lakásban ebook, könyvet Energia a házban, lakásban FB2, Download Energia a házban, lakásban PDF , Download Energia a házban, lakásban MOBI, Online Energia a házban, lakásban könyvet, ingyenes letöltések Energia a házban, lakásban IPhone, Online könyvet Energia a házban, lakásban PDF, ingyenes Energia a házban, lakásban DJVU, ingyenes letöltések Energia a házban, lakásban TXT, letöltések Energia a házban, lakásban RTF, Online Energia a házban, lakásban FB2 , e-könyvet Energia a házban, lakásban letöltések TXT, ingyenes Energia a házban, lakásban letöltések könyvet, e-könyvet Energia a házban, lakásban download MOBI, letöltések Energia a házban, lakásban IPad, olvas Energia a házban, lakásban MOBI, olvas Energia a házban, lakásban DOC, ingyenes Energia a házban, lakásban AWZ, Download e-könyvet Energia a házban, lakásban iPad , ingyenes Energia a házban, lakásban DJVU, Download Energia a házban, lakásban e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Energia a házban, lakásban DVD, olvas Energia a házban, lakásban TXT, Book Energia a házban, lakásban letöltések DJVU, Energia a házban, lakásban letöltések könyvet ingyenes, Energia a házban, lakásban letöltések könyvet pdf ingyenes, Energia a házban, lakásban pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Energia a házban, lakásban pdf ingyenes, Energia a házban, lakásban letöltések könyvet epub ingyenes, Energia a házban, lakásban ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply