Ének az életből


Gróf Bánffy Katalin Magyarországon most először megjelenő memoárkötete egy fiatal arisztokrata lány szemszögéből meséli el a Bánffyak 20. századi történetét, benne őszintén vall a bonchidai kastély titkairól és a két világháború közti úri világ életéről. Hogyan látta az egyik legnagyobb erdélyi grófkisasszony író, grafikus, rendező, külügyminiszter édesapját és ünnepelt színésznő édesanyját? Milyen képet fest a világra rácsodálkozó ifjú hölgy a korabeli arisztokrata szokásjogról, a fényűző bálokról, a visegrádi és balatoni nyaralásokról?

Az írónő fiatalságának időszaka egybeesik a világháborús kataklizmával, ami végül szétszakította a családot: Bánffy Miklós a határ túloldalán maradt, a bonchidai kastélyban, amit előbb a németek bombáztak le, majd az oroszok foglaltak el. Bánffy Katalin Budapesten tartózkodott az ostrom után, itt esett szerelembe az amerikai követség katonai attaséjával, aki hamarosan feleségül vette. Amikor a háború után a grófnő férjét Marokkóba vezényelték, vele tartott a külszolgálatba.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Ének az életből ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Ének az életből ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  327
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  458 gr
  ISBN:
  9789632274126
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2496338 / 1114524  TAGS:
  Online Ének az életből ebook, könyvet Ének az életből FB2, Download Ének az életből PDF , Download Ének az életből MOBI, Online Ének az életből könyvet, ingyenes letöltések Ének az életből IPhone, Online könyvet Ének az életből PDF, ingyenes Ének az életből DJVU, ingyenes letöltések Ének az életből TXT, letöltések Ének az életből RTF, Online Ének az életből FB2 , e-könyvet Ének az életből letöltések TXT, ingyenes Ének az életből letöltések könyvet, e-könyvet Ének az életből download MOBI, letöltések Ének az életből IPad, olvas Ének az életből MOBI, olvas Ének az életből DOC, ingyenes Ének az életből AWZ, Download e-könyvet Ének az életből iPad , ingyenes Ének az életből DJVU, Download Ének az életből e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Ének az életből DVD, olvas Ének az életből TXT, Book Ének az életből letöltések DJVU, Ének az életből letöltések könyvet ingyenes, Ének az életből letöltések könyvet pdf ingyenes, Ének az életből pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Ének az életből pdf ingyenes, Ének az életből letöltések könyvet epub ingyenes, Ének az életből ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply