Én vittem el a sajtodat!

Deepak Malhotra - Én vittem el a sajtodat!

Három kivételes egérpéldány – Fürkész, Lumen, Dromedár – sorsát követhetjük nyomon. Életük alakulását figyelhetjük meg és rájövünk, hogy egyikük sem elégszik meg a sajt üldözésével a labirintus öröknek hit falai között. Üzenetük: meg tudjuk teremteni a számunkra kedvező körülményeket és a valóságot, ehhez azonban először meg kell szabadulnunk attól a berögződéstől, hogy tehetetlen egérkék vagyunk egy ismeretlen hatalom labirintusában. A probléma nem az, hogy az egér van labirintusban, hanem hogy a labirintus él őbenne. A rövid, de ütős tanácsok segítenek: miként vehetjük kézbe tulajdon sorsunkat, hogyan törhetünk ki a labirintusból, amelyben kizárólag mások akaratának engedelmeskedünk. Segít, hogy felismerjük, milyen korlátokkal kell szembenézni, hogyan változtassunk a körülményeken. A szakmai előmenetel, újítás, problémamegoldás, kreativitás, siker nem egyszer ezen a felismerésen múlik. A könyvet ajánljuk azoknak az üzlet- és magánembereknek, akik úgy érzik, hogy a körülmények rabjai. Akik bár keményen dolgoznak és talán sikeresek is az életben, a munkájukban, mégis hiányérzetük van. – A szerző a Harvard Üzleti Iskola professzora, vállalati tréner, szakterülete a tárgyalástechnika, válságkezelés és stratégiai döntéshozatal. Oktatói és tudományos munkáit díjakkal jutalmazták, rangos folyóiratokban publikál, neves TV műsorokban szerepel. Könyve 20 millió példányban fogyott el.A Könyv Magyarul!


Letöltések Én vittem el a sajtodat! ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Én vittem el a sajtodat! ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  112
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  150 gr
  ISBN:
  9789639711952
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2012
  Commodity code:
  2233620 / 1088252
  Translator:


  TAGS:
  Online Én vittem el a sajtodat! ebook, könyvet Én vittem el a sajtodat! FB2, Download Én vittem el a sajtodat! PDF , Download Én vittem el a sajtodat! MOBI, Online Én vittem el a sajtodat! könyvet, ingyenes letöltések Én vittem el a sajtodat! IPhone, Online könyvet Én vittem el a sajtodat! PDF, ingyenes Én vittem el a sajtodat! DJVU, ingyenes letöltések Én vittem el a sajtodat! TXT, letöltések Én vittem el a sajtodat! RTF, Online Én vittem el a sajtodat! FB2 , e-könyvet Én vittem el a sajtodat! letöltések TXT, ingyenes Én vittem el a sajtodat! letöltések könyvet, e-könyvet Én vittem el a sajtodat! download MOBI, letöltések Én vittem el a sajtodat! IPad, olvas Én vittem el a sajtodat! MOBI, olvas Én vittem el a sajtodat! DOC, ingyenes Én vittem el a sajtodat! AWZ, Download e-könyvet Én vittem el a sajtodat! iPad , ingyenes Én vittem el a sajtodat! DJVU, Download Én vittem el a sajtodat! e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Én vittem el a sajtodat! DVD, olvas Én vittem el a sajtodat! TXT, Book Én vittem el a sajtodat! letöltések DJVU, Én vittem el a sajtodat! letöltések könyvet ingyenes, Én vittem el a sajtodat! letöltések könyvet pdf ingyenes, Én vittem el a sajtodat! pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Én vittem el a sajtodat! pdf ingyenes, Én vittem el a sajtodat! letöltések könyvet epub ingyenes, Én vittem el a sajtodat! ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply