Én és az iszlám

Nasszer Amir Ahmed - Én és az iszlám

Öngyilkos merénylő vagy Al Kaida terrorista lehetett volna a kis Amirból, ha szülei nem látják be időben, hogy a vallási iskolákban hirdetett radikalizmus egy életre eltorzíthatja gyermekük lelkét. Véletleneken múlott, hogy az ő kezében a "bombát" végül egy internethez csatolt komputer jelentette.

Amir Ahmed Nasszer 25 évesen lett az arab világ legismertebb bloggere, és 27 évesen írta meg saját átváltozásainak izgalmas történetét ebben a könyvben, mely aligha véletlenül lett hónapok alatt világsiker.

Az Én és az iszlám voltaképpen az Arab Tavasz szellemi előtörténete. Lefegyverzően őszinte és izgalmas beszámoló az útjukat kereső muszlim fiatalok kétségeiről, lelki gyötrelmeiről és szabadságvágyáról. Egyszersmind behízelgően őszinte és felemelő memoár arról, hogyan nyitotta fel egy ifjú arab szemét a szélesebb világra a bloggolás és az internet.

"Az Én és az Iszlám egy jó internetes blog bájával íródott: ellenállhatatlan, skrupulusok és pretenziók nélküli, minden friss gondolatra nyitott, elismeri más szerzők érdemeit, és ha próbálja is leplezni, voltaképpen grandiózus írás" – The Wall Street Journal

"Az Én és az Iszlám egy szép történet szerelemről és megváltásról, arról, hogyan szakad meg a szív. Olvasd és lelkesülj!" – Szalman Ahmed, a Junoon vezető énekese

"A szeptember 11 utáni világban vitriollal öntötték le a muzulmán hitet. Ez a könyv ennek a méregnek az ellenanyagát tartalmazza. Olyan valaki írta, aki általunk alig felfogható körülmények között nőtt fel. Ez egy nagyon bátor és és nagyon megható könyv, amelyben szó van Palesztináról, terrorizmusról, internetes aktivizmusról, szerelemről és életről, s amely megmutatja az iszlámon belüli árnyalatokat is. Csak gratulálhatok a szerző azon döntéséhez, hogy elutasítja a fundamentalizmust. Ez bennünk is megkérdőjelezi, mit tett valamennyiünkkel "a terrorizmus elleni háború." – Antony Loewenstein
A Könyv Magyarul!


Letöltések Én és az iszlám ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Én és az iszlám ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  332
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  610 gr
  ISBN:
  9786155033117
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:
  2471666 / 1103793
  Translator:


  TAGS:
  Online Én és az iszlám ebook, könyvet Én és az iszlám FB2, Download Én és az iszlám PDF , Download Én és az iszlám MOBI, Online Én és az iszlám könyvet, ingyenes letöltések Én és az iszlám IPhone, Online könyvet Én és az iszlám PDF, ingyenes Én és az iszlám DJVU, ingyenes letöltések Én és az iszlám TXT, letöltések Én és az iszlám RTF, Online Én és az iszlám FB2 , e-könyvet Én és az iszlám letöltések TXT, ingyenes Én és az iszlám letöltések könyvet, e-könyvet Én és az iszlám download MOBI, letöltések Én és az iszlám IPad, olvas Én és az iszlám MOBI, olvas Én és az iszlám DOC, ingyenes Én és az iszlám AWZ, Download e-könyvet Én és az iszlám iPad , ingyenes Én és az iszlám DJVU, Download Én és az iszlám e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Én és az iszlám DVD, olvas Én és az iszlám TXT, Book Én és az iszlám letöltések DJVU, Én és az iszlám letöltések könyvet ingyenes, Én és az iszlám letöltések könyvet pdf ingyenes, Én és az iszlám pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Én és az iszlám pdf ingyenes, Én és az iszlám letöltések könyvet epub ingyenes, Én és az iszlám ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply