Emerson & Tsa

Lezsák Levente - Emerson & Tsa

Van egy ország, Mordia, ahol sohasem süt ki a nap, ahol mindig borongós az idő, és ahol az embereknek soha sincsen jókedvük. De még egy árva huncut pillanatra sem. És így megy ez már emberemlékezet óta. Egészen addig, amíg egy napon szörnyű dolog nem történik: IV. Burgum, Mordia királya egy reggel Jobb lábbal kel fel. No mit szóltok? Hogy semmit? No persze, hiszen nem ismeritek Mordia királyi udvarának tizenöt kötetes Etikett – és Protokoll szabályzatát, amelynek a második kötetben feketén – fehéren olvasható, hogy Mordia mindenkori királya minden reggel köteles Bal lábbal felkelni az ágyból, hogy ezzel is rossz példát mutasson hűséges alattvalóinak. Ehhez képest a király kedvesen viselkedik, vicceket mesél a szolgálóknak, mértéktelenül falja a fagylalatot, és még a napot is kisütteti az udvari meteorológussal. Hát csoda, hogy az alattvalók rémülten szerteszét szaladnak? Lássuk be, hogy nem csoda. Fő is Bikacsöki Balambér, Mordia főudvarmesterének a feje, hogy mitévő legyen. Végezetül nem tud mást kisütni, mint azt, hogy csak bűntény történhetett: valaki előre megfontolt szándékkal ellopta őfelsége rosszkedvét. Fel is fogad hát egy magándetektívet, hogy a tettes nyomára jusson, s hogy végre visszaszerezzék Őfelsége megszokott, régi, jól bevált rosszkedvét. És Emerson, a világhírű magándetektív nyomozni kezd. Szökésben lévő királylány, száműzött álruhás királyfi, néhány rejtélyes szabószámla, valamint a világ legpechesebb magándetektívje Lezsák Levente mesekrimijében, ahol természetesen minden jó, ha a vége jó, és persze a sárkányok sem maradnak éhen.A Könyv Magyarul!


Letöltések Emerson & Tsa ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Emerson & Tsa ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  143
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  246 gr
  ISBN:
  9789630652162
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2008
  Commodity code:
  2199497 / 1052638  TAGS:
  Online Emerson & Tsa ebook, könyvet Emerson & Tsa FB2, Download Emerson & Tsa PDF , Download Emerson & Tsa MOBI, Online Emerson & Tsa könyvet, ingyenes letöltések Emerson & Tsa IPhone, Online könyvet Emerson & Tsa PDF, ingyenes Emerson & Tsa DJVU, ingyenes letöltések Emerson & Tsa TXT, letöltések Emerson & Tsa RTF, Online Emerson & Tsa FB2 , e-könyvet Emerson & Tsa letöltések TXT, ingyenes Emerson & Tsa letöltések könyvet, e-könyvet Emerson & Tsa download MOBI, letöltések Emerson & Tsa IPad, olvas Emerson & Tsa MOBI, olvas Emerson & Tsa DOC, ingyenes Emerson & Tsa AWZ, Download e-könyvet Emerson & Tsa iPad , ingyenes Emerson & Tsa DJVU, Download Emerson & Tsa e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Emerson & Tsa DVD, olvas Emerson & Tsa TXT, Book Emerson & Tsa letöltések DJVU, Emerson & Tsa letöltések könyvet ingyenes, Emerson & Tsa letöltések könyvet pdf ingyenes, Emerson & Tsa pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Emerson & Tsa pdf ingyenes, Emerson & Tsa letöltések könyvet epub ingyenes, Emerson & Tsa ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply