Emberszabású majmok


Milyen eszközöket készítenek a csimpánzok? Mire jó a kurkászás? Tudnak-e beszélgetni velünk az emberszabású majmok? Vitus B. Dröscher, a magatartáskutatás tudományával foglalkozó művek ismert szakírója az emberszabású majmok – a csimpánz, a bonobó, a gorilla és az orángután – lenyűgöző világával ismerteti meg az olvasót. Képet kaphatunk e nagytestű majmok életmódjáról és viselkedéséről, fejlett intelligenciájáról, kommunikációs készségéről és beszédes arcjátékáról. Elkötelezett állatvédőként nyomatékosan felhívja a figyelmet az emberszabású majmok fennmaradását súlyosan fenyegető veszélyekre: az élőhelypusztításra, a vadászatra, az élve-befogásra, az illegális kereskedelemre. Hogy ezeket a rendkívüli állatokat megőrizzük és a jövőben is a Föld lakói maradjanak, azért még nagyon sokat kell tennünk.A Könyv Magyarul!


Letöltések Emberszabású majmok ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Emberszabású majmok ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  48
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  440 gr
  ISBN:
  9789639446670
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2005
  Commodity code:
  2160238 / 1036137
  Series:


  TAGS:
  Online Emberszabású majmok ebook, könyvet Emberszabású majmok FB2, Download Emberszabású majmok PDF , Download Emberszabású majmok MOBI, Online Emberszabású majmok könyvet, ingyenes letöltések Emberszabású majmok IPhone, Online könyvet Emberszabású majmok PDF, ingyenes Emberszabású majmok DJVU, ingyenes letöltések Emberszabású majmok TXT, letöltések Emberszabású majmok RTF, Online Emberszabású majmok FB2 , e-könyvet Emberszabású majmok letöltések TXT, ingyenes Emberszabású majmok letöltések könyvet, e-könyvet Emberszabású majmok download MOBI, letöltések Emberszabású majmok IPad, olvas Emberszabású majmok MOBI, olvas Emberszabású majmok DOC, ingyenes Emberszabású majmok AWZ, Download e-könyvet Emberszabású majmok iPad , ingyenes Emberszabású majmok DJVU, Download Emberszabású majmok e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Emberszabású majmok DVD, olvas Emberszabású majmok TXT, Book Emberszabású majmok letöltések DJVU, Emberszabású majmok letöltések könyvet ingyenes, Emberszabású majmok letöltések könyvet pdf ingyenes, Emberszabású majmok pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Emberszabású majmok pdf ingyenes, Emberszabású majmok letöltések könyvet epub ingyenes, Emberszabású majmok ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply