Emberke meg a kislány

Erich Kästner - Emberke meg a kislány

Volt egyszer egy Emberke nevű, öt centiméter nagyságú kisfiú, aki gyufásdobozban lakott, és a Csillag Cirkusz legtündöklőbb csillaga volt. Tehetségét szüleinek, az ötven centiméteres artistapárnak köszönhette, de tudását Mágus Márkusnak, a csupa szív, csupa ész bűvészprofesszornak, akinek szivarzsebéből indult el Emberke útja a világhírnév felé. Jókedvét pedig leginkább Marcipán Rózsának, a professzor cukorédes menyasszonyának, aki a professzorral együtt gonddal nevelte és ellátta a mi kis vidám Emberkénket. Ezzel a pöttöm kisfiúval sok érdekes dolog, izgalmas kaland esett meg az előzőekben is, de most, a második kötetben úgy peregnek az események, mint egy detektívregényben: vesztébe rohan Seor Lopez, a világ leggazdagabb rablóvezére; filmet készít Mister Drinkwater, a világ leghatalmasabb filmproducere, s a filmet még Alaszkában is nézik, többek között egy öt centiméteres kislány is. Hogy hogyan kerül egy öt centiméteres kislány Alaszkába? Aki elolvassa Erich Kästner világhírű regényének, Az Emberkének folytatását, az megtudja azt is meg még sok minden mást, ami ennek a tündéri mesevilágnak kedves melegszívű, mulatságos alakjaival történik.A Könyv Magyarul!


Letöltések Emberke meg a kislány ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Emberke meg a kislány ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  196
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  354 gr
  ISBN:
  9789631188493
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2010
  Commodity code:
  2213617 / 1069273
  Translator:


  TAGS:
  Online Emberke meg a kislány ebook, könyvet Emberke meg a kislány FB2, Download Emberke meg a kislány PDF , Download Emberke meg a kislány MOBI, Online Emberke meg a kislány könyvet, ingyenes letöltések Emberke meg a kislány IPhone, Online könyvet Emberke meg a kislány PDF, ingyenes Emberke meg a kislány DJVU, ingyenes letöltések Emberke meg a kislány TXT, letöltések Emberke meg a kislány RTF, Online Emberke meg a kislány FB2 , e-könyvet Emberke meg a kislány letöltések TXT, ingyenes Emberke meg a kislány letöltések könyvet, e-könyvet Emberke meg a kislány download MOBI, letöltések Emberke meg a kislány IPad, olvas Emberke meg a kislány MOBI, olvas Emberke meg a kislány DOC, ingyenes Emberke meg a kislány AWZ, Download e-könyvet Emberke meg a kislány iPad , ingyenes Emberke meg a kislány DJVU, Download Emberke meg a kislány e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Emberke meg a kislány DVD, olvas Emberke meg a kislány TXT, Book Emberke meg a kislány letöltések DJVU, Emberke meg a kislány letöltések könyvet ingyenes, Emberke meg a kislány letöltések könyvet pdf ingyenes, Emberke meg a kislány pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Emberke meg a kislány pdf ingyenes, Emberke meg a kislány letöltések könyvet epub ingyenes, Emberke meg a kislány ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply