Ember a Holdon

Peter Murray - Howard Salkow - Ember a Holdon

Negyven évvel ezelőtt, 1969. július 21-én Neil Armstrong és Buzz Aldrin először lépett a Hold felszínére. Meghatározó pillanat volt ez az emberiség történetében, amelyet jól jellemez Armstrong parancsnok szállóigévé vált mondata: "Kis lépés ez egy embernek, de óriási ugrás az emberiségnek."

Ez volt az a pillanat, amikor az Egyesült Államok döntő fölényre tett szert a Szovjetunióval folytatott űrversenyben. És ez volt az a pillanat is, amikor bebizonyosodott, hogy az emberiség képes addig ismeretlen, idegen égitestek meghódítására.
Az Apolló-program sikere az egész emberiség sikere. Szerepe volt ebben annak a sokezer tudósnak, szakembernek és pilótának, akik részt vettek a program előkészítésében, a fejlesztésben és a megvalósításban. De közvetve szerepe volt mindazoknak, akik lélekben követték a Holdra szállást.
A könyv ennek a közös munkának a meghatározó állomásait, eseményeit és emlékezetes személyiségeit követi nyomon. Bepillantást enged a kutatómunka színhelyeibe, a résztvevők felkészítésébe és a teljes program legfontosabb eseményeibe.
A NASA által rendelkezésünkre bocsátott mintegy száz fénykép kivételes élményt nyújt azoknak, akik annak idején nyomon követték a program eseményeit, de azoknak is, akik számára mindez már történelem.
A könyv arra inspirálja a mai olvasót, hogy a program nem zárult le a két űrhajós Holdra lépésével. Az újabb égitestek megismerése, az emberiség közös álma, a Földön kívüli világ felfedezésére folytatódik.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Ember a Holdon ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Ember a Holdon ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  160
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  1160 gr
  ISBN:
  9789631964189
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2009
  Commodity code:
  2204275 / 1059598
  Series:


  TAGS:
  Online Ember a Holdon ebook, könyvet Ember a Holdon FB2, Download Ember a Holdon PDF , Download Ember a Holdon MOBI, Online Ember a Holdon könyvet, ingyenes letöltések Ember a Holdon IPhone, Online könyvet Ember a Holdon PDF, ingyenes Ember a Holdon DJVU, ingyenes letöltések Ember a Holdon TXT, letöltések Ember a Holdon RTF, Online Ember a Holdon FB2 , e-könyvet Ember a Holdon letöltések TXT, ingyenes Ember a Holdon letöltések könyvet, e-könyvet Ember a Holdon download MOBI, letöltések Ember a Holdon IPad, olvas Ember a Holdon MOBI, olvas Ember a Holdon DOC, ingyenes Ember a Holdon AWZ, Download e-könyvet Ember a Holdon iPad , ingyenes Ember a Holdon DJVU, Download Ember a Holdon e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Ember a Holdon DVD, olvas Ember a Holdon TXT, Book Ember a Holdon letöltések DJVU, Ember a Holdon letöltések könyvet ingyenes, Ember a Holdon letöltések könyvet pdf ingyenes, Ember a Holdon pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Ember a Holdon pdf ingyenes, Ember a Holdon letöltések könyvet epub ingyenes, Ember a Holdon ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply