Elvonókúra


"Egy magyar pincér életének 12288. napján elutazik egy thai szigetre, hogy végre kipihenje magát és leszokjon az alkoholról. Útitársa, Márczy Lajos (A csemegepultos naplója, Check-in), napról napra dokumentálja titkos naplójában a pincér elvonókúráját, saját küzdelmét és a thai sziget valóságát: a kiábrándult helyieket és a nyugati világ dőzsölő hordáit; a görcsösen és kétségbeesetten nyugalmat és kalandot kereső nőket és férfiakat.
Az Elvonókúra a szerző első olyan regénye, amit mindvégig félmeztelenül, zokni nélkül írt. Ez nagy segítség volt számára, hiszen rengeteg manapság a pulóverben és zokniban készülő regény, és látjuk az eredményét."

,,Lakik a hátamon egy fekete majom. Nem tudom elkergetni, nem tudom lerázni magamról. Az akarom-akarom mindent felemészt, és mindenből kirekeszt. Én választottam, vagy engem választott ez a kereszt?
Több hónapos ázsiai kalandba zárni magad egyetlen társként és megfigyelőként egy aktív függővel művészi perverzió. Személyes, intelligens utcai humorral fűszerezett kaland a függőség tehetetlen holdudvarából. Szeretem." (Kiss Tibi)




A Könyv Magyarul!


Letöltések Elvonókúra ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:



Letöltések Elvonókúra ingyenes könyv:

MIRROR-2




Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  410
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  550 gr
  ISBN:
  9789632446516
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2688102 / 1159350



  TAGS:
  Online Elvonókúra ebook, könyvet Elvonókúra FB2, Download Elvonókúra PDF , Download Elvonókúra MOBI, Online Elvonókúra könyvet, ingyenes letöltések Elvonókúra IPhone, Online könyvet Elvonókúra PDF, ingyenes Elvonókúra DJVU, ingyenes letöltések Elvonókúra TXT, letöltések Elvonókúra RTF, Online Elvonókúra FB2 , e-könyvet Elvonókúra letöltések TXT, ingyenes Elvonókúra letöltések könyvet, e-könyvet Elvonókúra download MOBI, letöltések Elvonókúra IPad, olvas Elvonókúra MOBI, olvas Elvonókúra DOC, ingyenes Elvonókúra AWZ, Download e-könyvet Elvonókúra iPad , ingyenes Elvonókúra DJVU, Download Elvonókúra e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Elvonókúra DVD, olvas Elvonókúra TXT, Book Elvonókúra letöltések DJVU, Elvonókúra letöltések könyvet ingyenes, Elvonókúra letöltések könyvet pdf ingyenes, Elvonókúra pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Elvonókúra pdf ingyenes, Elvonókúra letöltések könyvet epub ingyenes, Elvonókúra ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply