Elveszett csillagok

Bíró Szabolcs - Elveszett csillagok

Zalán Peti majdnem tizenhárom éves, koraérett felvidéki fiú, aki egyedül él az édesanyjával egy szűkös mezővárosi panellakásban. Nehéz életkörülményei és iskolatársai gyakori zaklatása elől a könyvekbe menekül, miközben arról álmodozik, hogy egyszer nagy író válik belőle – csakhogy hiányzik számára az igazi téma, a valódi nagy kaland.

A bizonyítványosztás napján váratlan telefonhívást kap, aminek köszönhetően az egész nyarat a varázslatos Egerben töltheti. A város felfedezése közben ismerkedik meg a vele majdnem egykorú Tündével, akivel különös rejtély nyomába erednek: egy városi legenda szerint Gárdonyi Géza egyik sosem kiadott regényének ismeretlen, titokzatos kézirata máig ott van elrejtve valahol Egerben. Fiatal hőseink elhatározzák, hogy ők fogják megtalálni a nem mindennapi irodalmi kincset, miközben életük legizgalmasabb nyara köszönt rájuk.

Valóban létezik az ismeretlen Gárdonyi-kézirat, vagy csak kitaláció az egész? Képes-e Tünde és Peti feltörni mind az öt pecsétet, mely a rejtély megoldásához vezet? És vajon csak ők tudnak a titokról, vagy vannak mások is, akik rátennék a kezüket az értékes régiségre? Bűnözők, végvári vitézek, bátorság és leleményesség – a múlt és a jelen különös találkozása Magyarország egyik legszebb városában…

Bíró Szabolcs ifjúsági regénye az első nagy kaland és az első nagy szerelem története, ami egyszerre szól egy agyafúrt művészettörténeti nyomozásról és egy zárkózott fiú emberré cseperedéséről.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Elveszett csillagok ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Elveszett csillagok ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  244
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  240 gr
  ISBN:
  9786155632174
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2698704 / 1165583  TAGS:
  Online Elveszett csillagok ebook, könyvet Elveszett csillagok FB2, Download Elveszett csillagok PDF , Download Elveszett csillagok MOBI, Online Elveszett csillagok könyvet, ingyenes letöltések Elveszett csillagok IPhone, Online könyvet Elveszett csillagok PDF, ingyenes Elveszett csillagok DJVU, ingyenes letöltések Elveszett csillagok TXT, letöltések Elveszett csillagok RTF, Online Elveszett csillagok FB2 , e-könyvet Elveszett csillagok letöltések TXT, ingyenes Elveszett csillagok letöltések könyvet, e-könyvet Elveszett csillagok download MOBI, letöltések Elveszett csillagok IPad, olvas Elveszett csillagok MOBI, olvas Elveszett csillagok DOC, ingyenes Elveszett csillagok AWZ, Download e-könyvet Elveszett csillagok iPad , ingyenes Elveszett csillagok DJVU, Download Elveszett csillagok e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Elveszett csillagok DVD, olvas Elveszett csillagok TXT, Book Elveszett csillagok letöltések DJVU, Elveszett csillagok letöltések könyvet ingyenes, Elveszett csillagok letöltések könyvet pdf ingyenes, Elveszett csillagok pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Elveszett csillagok pdf ingyenes, Elveszett csillagok letöltések könyvet epub ingyenes, Elveszett csillagok ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply