Elválaszt az idő


Szeretni valakit nehéz.
De még nehezebb, ha nem csak a távolság áll közétek, hanem az IDŐ is.

Felemelem a fejem, és egyenesen ránézek. Most még félszegebben mosolyog, de ugyanolyan kedvesen. Mintha tudná, ki vagyok. Őszintén. Ettől olyan érzésem támad, hogy talán érdemes lenne megismerni, és önkéntelenül visszamosolygok rá.
Még akkor is vigyorgok, amikor befordulok a következő kanyarban. Aztán mielőtt végiggondolhatnám, mit csinálok félúton hátrafordulok, és ismét rápillantok.
Eltűnt.
Megpördülök, és a futópályát pásztázom a tekintetemmel. Aztán a padokhoz futok. A lépcső aljánál egy pillanatra megállok, és eltűnődöm, vajon ott volt-e egyáltalán. De végül csak összeszedem a bátorságom, és megiramodom felfelé.
Nincs ott, de biztosan tudom, hogy ott volt. Otthagyta a nyomát: a friss hó összepréselődött azon a helyen, ahol ült. Alul pedig ott a két lábnyom.
És akkor feltűnik még valami.
A saját lábnyomaim egyértelműen kivehetőek körülöttem a porhóban, az ő nyomai azonban nincsenek sehol. Pedig ott kellene lenniük, kétszeresen is hiszen egyszer odament a padhoz, aztán pedig elment onnan. De sehol semmi, csak a vastag, szűz takaró.

Csodálatosan megírt, egyedi szerelmes történet.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Elválaszt az idő ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Elválaszt az idő ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  384
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  560 gr
  ISBN:
  9789633734582
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  2465427 / 1094785
  Series:


  TAGS:
  Online Elválaszt az idő ebook, könyvet Elválaszt az idő FB2, Download Elválaszt az idő PDF , Download Elválaszt az idő MOBI, Online Elválaszt az idő könyvet, ingyenes letöltések Elválaszt az idő IPhone, Online könyvet Elválaszt az idő PDF, ingyenes Elválaszt az idő DJVU, ingyenes letöltések Elválaszt az idő TXT, letöltések Elválaszt az idő RTF, Online Elválaszt az idő FB2 , e-könyvet Elválaszt az idő letöltések TXT, ingyenes Elválaszt az idő letöltések könyvet, e-könyvet Elválaszt az idő download MOBI, letöltések Elválaszt az idő IPad, olvas Elválaszt az idő MOBI, olvas Elválaszt az idő DOC, ingyenes Elválaszt az idő AWZ, Download e-könyvet Elválaszt az idő iPad , ingyenes Elválaszt az idő DJVU, Download Elválaszt az idő e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Elválaszt az idő DVD, olvas Elválaszt az idő TXT, Book Elválaszt az idő letöltések DJVU, Elválaszt az idő letöltések könyvet ingyenes, Elválaszt az idő letöltések könyvet pdf ingyenes, Elválaszt az idő pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Elválaszt az idő pdf ingyenes, Elválaszt az idő letöltések könyvet epub ingyenes, Elválaszt az idő ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply