Elsőszülöttek

Stephen Baxter - Arthur C. Clarke - Elsőszülöttek

Az Elsőszülöttek a történelem kezdete óta szemmel tartották az emberiséget, és amikor a Föld elérte a 21. század fejlettségi szintjét, a tettek mezejére léptek. Először végrehajtották az Időtörést, és a bolygót apró darabkáiból újraalkotva kísérleti laboratóriumot hoztak létre egy párhuzamos világegyetem formájában, hogy közelebbről tanulmányozhassák a legkülönbözőbb korokból elhurcolt emberpéldányokat. Azután gigantikus napkitöréssel próbálták eltörölni civilizációnk utolsó nyomát is, de egy páratlan nemzetközi összefogásnak köszönhetően tervük nem járt sikerrel.

Most, hogy a Föld végre kezd kilábalni a napvihar okozta természeti és társadalmi zűrzavarból, mind több baljós jel utal arra, hogy az Elsőszülöttek még nem adták föl elpusztításunkra szőtt terveiket. Vajon ezúttal milyen kozmikus "végső megoldást" főztek ki galaktikus boszorkánykonyhájukban? Egy biztos csak: az emberiség túlélésének kulcsfigurája Bisesa Dutt, az egykori ENSZ-katona, aki évtizedes krioálmából ébredve hirtelen ismét az események középpontjában találja magát, élő kapcsot képezve a Föld és a párhuzamos világban új utakat járó párja, a Mir között.

Az angol és az egyetemes SF-irodalom két szupersztárjának fantáziája nem ismer határokat, aprólékosan kidolgozott Időodisszeia-ciklusuk befejezéseként egy lélegzetelállító izgalmakat tartogató akcióregényt alkottak, amely azonban a technikai csodák és a pergő cselekmény mellett fontos gondolatokkal is szolgál.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Elsőszülöttek ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Elsőszülöttek ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  384
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  320 gr
  ISBN:
  9789639828254
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2009
  Commodity code:
  2204057 / 1059329
  Series:


  TAGS:
  Online Elsőszülöttek ebook, könyvet Elsőszülöttek FB2, Download Elsőszülöttek PDF , Download Elsőszülöttek MOBI, Online Elsőszülöttek könyvet, ingyenes letöltések Elsőszülöttek IPhone, Online könyvet Elsőszülöttek PDF, ingyenes Elsőszülöttek DJVU, ingyenes letöltések Elsőszülöttek TXT, letöltések Elsőszülöttek RTF, Online Elsőszülöttek FB2 , e-könyvet Elsőszülöttek letöltések TXT, ingyenes Elsőszülöttek letöltések könyvet, e-könyvet Elsőszülöttek download MOBI, letöltések Elsőszülöttek IPad, olvas Elsőszülöttek MOBI, olvas Elsőszülöttek DOC, ingyenes Elsőszülöttek AWZ, Download e-könyvet Elsőszülöttek iPad , ingyenes Elsőszülöttek DJVU, Download Elsőszülöttek e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Elsőszülöttek DVD, olvas Elsőszülöttek TXT, Book Elsőszülöttek letöltések DJVU, Elsőszülöttek letöltések könyvet ingyenes, Elsőszülöttek letöltések könyvet pdf ingyenes, Elsőszülöttek pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Elsőszülöttek pdf ingyenes, Elsőszülöttek letöltések könyvet epub ingyenes, Elsőszülöttek ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply