Elsők és utolsók

Ljudmila Ulickaja - Elsők és utolsók

Aki ismeri és szereti Ljudmila Ulickaja regényeit, válogatott elbeszélései kötetében is megtalálja mindazt, ami a világhírű orosz írónő művészi világát jellemzi: a fordulatos, helyenként bizarr cselekményt, a meghökkentő egyéni sorsokat, a szövevényes családi viszonyokat, a csipkeszerűen míves környezetábrázolást, a finom irodalmi és kultúratörténeti párhuzamokat. Az elbeszélések hősei átfogják az egész orosz társadalmat a félkegyelmű koldustól a társadalmi kiváltságokat élvező, magasan kvalifikált értelmiségiig, a világra eszmélő kisgyerektől a haldokló aggastyánig, az apácalelkületű elvált nőtől a szenvedélyes szerelemre vágyó, magányos homoszexuálisig. A történetek együttérzést váltanak ki vagy ironikusak, könnyeket fakasztanak vagy nevetésre ingerelnek, de sosem akarják megmondani az "igazságot": a szerző az értelmezést az olvasóra bízza.
Ljudmila Ulickaja, a "szoknyás Csehov", a csak rá jellemző stílusával, egyéni látásmódjával egyetemessége mellett a kisprózájában is a legnemesebb orosz irodalmi hagyományok folytatója.A Könyv Magyarul!


Letöltések Elsők és utolsók ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Elsők és utolsók ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  452
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  688 gr
  ISBN:
  9789631427592
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2214210 / 1069916
  Translator:


  TAGS:
  Online Elsők és utolsók ebook, könyvet Elsők és utolsók FB2, Download Elsők és utolsók PDF , Download Elsők és utolsók MOBI, Online Elsők és utolsók könyvet, ingyenes letöltések Elsők és utolsók IPhone, Online könyvet Elsők és utolsók PDF, ingyenes Elsők és utolsók DJVU, ingyenes letöltések Elsők és utolsók TXT, letöltések Elsők és utolsók RTF, Online Elsők és utolsók FB2 , e-könyvet Elsők és utolsók letöltések TXT, ingyenes Elsők és utolsók letöltések könyvet, e-könyvet Elsők és utolsók download MOBI, letöltések Elsők és utolsók IPad, olvas Elsők és utolsók MOBI, olvas Elsők és utolsók DOC, ingyenes Elsők és utolsók AWZ, Download e-könyvet Elsők és utolsók iPad , ingyenes Elsők és utolsók DJVU, Download Elsők és utolsók e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Elsők és utolsók DVD, olvas Elsők és utolsók TXT, Book Elsők és utolsók letöltések DJVU, Elsők és utolsók letöltések könyvet ingyenes, Elsők és utolsók letöltések könyvet pdf ingyenes, Elsők és utolsók pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Elsők és utolsók pdf ingyenes, Elsők és utolsók letöltések könyvet epub ingyenes, Elsők és utolsók ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply