Elrejtett névjegyek

Ilyés András Zsolt - Elrejtett névjegyek

Írásaimban olyan időszilánkokat említek meg, amelyek csak rövid részei a létnek, de nem teljes értékű a kimutatás, hiszen egy személyt nem lehet egy mozdulatból azonosítani. Főként arra akarok utalni, hogy a szereplőket nem minősítésként, hanem mintaként kezelem, épp ezért öltöztettem álruhába őket. Bár így is lesznek, akik magukra ismernek a sorok között, és úgy fogják érezni, mintha fullánkommal beléjük martam volna ezekkel a sorokkal ajánlja kötetét a háromszéki fiatal szerző. A kötet erőssége a témaválasztás, ugyanis a szerzőnek van bátorsága szembemenni a nemzedéki divattal és bevallottan önéletrajzi fogantatású emlékezéseiben nagyapja elsüllyedt világát eleveníti fel, sok finom megfigyeléssel, derűs és szórakoztató anekdotikus részlettel, nem feledkezve meg természetesen hiszen az elmúlt század tektonikus mozgásai közepette alakuló életútról ír a zord és fenyegető történelmi viszonyokról sem; ugyanakkor írói bátorságról is tanúbizonyságot tesz, mert van ereje szembemenni a nemzedéki divatokkal. A kötet szól mindazoknak, akik szeretik a minőségi prózát és érdeklődést mutatnak a nemzedékek kettős nyelvének dekódolására.A Könyv Magyarul!


Letöltések Elrejtett névjegyek ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Elrejtett névjegyek ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  128
  Weight:
  220 gr
  ISBN:
  9789736653803
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:
  2587284 / 1142317
 • Share

  I read it

  TAGS:
  Online Elrejtett névjegyek ebook, könyvet Elrejtett névjegyek FB2, Download Elrejtett névjegyek PDF , Download Elrejtett névjegyek MOBI, Online Elrejtett névjegyek könyvet, ingyenes letöltések Elrejtett névjegyek IPhone, Online könyvet Elrejtett névjegyek PDF, ingyenes Elrejtett névjegyek DJVU, ingyenes letöltések Elrejtett névjegyek TXT, letöltések Elrejtett névjegyek RTF, Online Elrejtett névjegyek FB2 , e-könyvet Elrejtett névjegyek letöltések TXT, ingyenes Elrejtett névjegyek letöltések könyvet, e-könyvet Elrejtett névjegyek download MOBI, letöltések Elrejtett névjegyek IPad, olvas Elrejtett névjegyek MOBI, olvas Elrejtett névjegyek DOC, ingyenes Elrejtett névjegyek AWZ, Download e-könyvet Elrejtett névjegyek iPad , ingyenes Elrejtett névjegyek DJVU, Download Elrejtett névjegyek e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Elrejtett névjegyek DVD, olvas Elrejtett névjegyek TXT, Book Elrejtett névjegyek letöltések DJVU, Elrejtett névjegyek letöltések könyvet ingyenes, Elrejtett névjegyek letöltések könyvet pdf ingyenes, Elrejtett névjegyek pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Elrejtett névjegyek pdf ingyenes, Elrejtett névjegyek letöltések könyvet epub ingyenes, Elrejtett névjegyek ePub könyvet letöltések ingyenes.

  Leave a Reply