Előítélet és tolerancia

Síklaki István - Előítélet és tolerancia

A könyv célja bemutatni az előítélet kialakulásának és fennmaradásának pszichológiai, szociálpszichológiai, antropológiai, humánetológiai és kommunikációs mechanizmusait, fő hangsúlyt a pszichológiai, különösen a szociálpszichológiai alapokra helyezve. Rávilágít arra, hogy az előítéletek milyen kockázatokkal járnak a társas és társadalmi életre nézve. Az előítéletek kognitív alapját képező sztereotípiák részletes taglalásával szembesít bennünket azzal, hogy számunkra természetes, kikerülhetetlen és nagyon hatékony információ-feldolgozási mechanizmusok negatív melléktermékeivel van dolgunk, ami nagyon megnehezíti a küzdelmet ellenük. Mégis, arra is vállalkozik a könyv, hogy megmutassa, milyen technikákkal van mód arra, hogy ezeket a káros hatásokat enyhítsük, s hogy ezek a technikák miféle ismereteket és készségeket követelnek meg.A Könyv Magyarul!


Letöltések Előítélet és tolerancia ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Előítélet és tolerancia ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  328
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  344 gr
  ISBN:
  9789630586382
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2010
  Árukód:
  2213419 / 1069075  TAGS:
  Online Előítélet és tolerancia ebook, könyvet Előítélet és tolerancia FB2, Download Előítélet és tolerancia PDF , Download Előítélet és tolerancia MOBI, Online Előítélet és tolerancia könyvet, ingyenes letöltések Előítélet és tolerancia IPhone, Online könyvet Előítélet és tolerancia PDF, ingyenes Előítélet és tolerancia DJVU, ingyenes letöltések Előítélet és tolerancia TXT, letöltések Előítélet és tolerancia RTF, Online Előítélet és tolerancia FB2 , e-könyvet Előítélet és tolerancia letöltések TXT, ingyenes Előítélet és tolerancia letöltések könyvet, e-könyvet Előítélet és tolerancia download MOBI, letöltések Előítélet és tolerancia IPad, olvas Előítélet és tolerancia MOBI, olvas Előítélet és tolerancia DOC, ingyenes Előítélet és tolerancia AWZ, Download e-könyvet Előítélet és tolerancia iPad , ingyenes Előítélet és tolerancia DJVU, Download Előítélet és tolerancia e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Előítélet és tolerancia DVD, olvas Előítélet és tolerancia TXT, Book Előítélet és tolerancia letöltések DJVU, Előítélet és tolerancia letöltések könyvet ingyenes, Előítélet és tolerancia letöltések könyvet pdf ingyenes, Előítélet és tolerancia pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Előítélet és tolerancia pdf ingyenes, Előítélet és tolerancia letöltések könyvet epub ingyenes, Előítélet és tolerancia ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply