Élőhalottak!

John Ajvide Lindqvist - Papolczy Péter - Élőhalottak!

Stockholm, 2002. augusztus 13. Hosszan tartó hőhullám után egy elektromos erőtér lebeg a város felett. A lámpákat nem lehet eloltani, a gépeket nem lehet kikapcsolni. A jelenség egy kollektív, elviselhetetlenül kínzó fejfájásban éri el a tetőpontját, és káosz fenyegeti a várost. Aztán egyszer csak vége szakad. De valami történt.
Gustav Mahler, nyugdíjas újságírót felhívják a Danderyd kórházból.
Felébredtek a halottak a hullatárolóban. Mahler unokáját a közelmúltban temették. Vajon a föld alatt nyugvók szeme is felpattant?
Elvy a haláláig gondját viselte szenilis férjének. A temetés két nap múlva esedékes. De az éjszaka közepén valaki kaparászik az ajtón…
Amikor David felesége meghal autóbalesetben, David Istent kéri, hogy visszakaphassa őt. De a feltámadás nem épp úgy alakul, ahogy remélte. A holtak visszatérnek, és mit akarnak? Csak amit mindenki más: hazamenni.

John Ajvide Lindqvist, a Hívj be! című sikerkönyv írója, visszatér egy regénnyel arról, hogyan birkózunk meg a képtelennel. Egyénként, közösségként.

Az Élőhalottak! a legszörnyűbb félelmünkről szóló történet, és a szeretetről, ami a halállal is dacol.
"Úgy olvastam az Élőhalottakat, ahogy egy tizenegy éves olvassa Harry Pottert – megszűntem a világ számára." -(Maria Küchen, Expressen)
A Könyv Magyarul!


Letöltések Élőhalottak! ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Élőhalottak! ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  358
  Cover:
  PAPERBACK
  Weight:
  430 gr
  ISBN:
  9789632452944
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2011
  Commodity code:
  2218734 / 1074797
  Series:


  TAGS:
  Online Élőhalottak! ebook, könyvet Élőhalottak! FB2, Download Élőhalottak! PDF , Download Élőhalottak! MOBI, Online Élőhalottak! könyvet, ingyenes letöltések Élőhalottak! IPhone, Online könyvet Élőhalottak! PDF, ingyenes Élőhalottak! DJVU, ingyenes letöltések Élőhalottak! TXT, letöltések Élőhalottak! RTF, Online Élőhalottak! FB2 , e-könyvet Élőhalottak! letöltések TXT, ingyenes Élőhalottak! letöltések könyvet, e-könyvet Élőhalottak! download MOBI, letöltések Élőhalottak! IPad, olvas Élőhalottak! MOBI, olvas Élőhalottak! DOC, ingyenes Élőhalottak! AWZ, Download e-könyvet Élőhalottak! iPad , ingyenes Élőhalottak! DJVU, Download Élőhalottak! e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Élőhalottak! DVD, olvas Élőhalottak! TXT, Book Élőhalottak! letöltések DJVU, Élőhalottak! letöltések könyvet ingyenes, Élőhalottak! letöltések könyvet pdf ingyenes, Élőhalottak! pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Élőhalottak! pdf ingyenes, Élőhalottak! letöltések könyvet epub ingyenes, Élőhalottak! ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply