Elnökségi munka az Európai Unióban

Rónay Miklós (Szerk.) - Elnökségi munka az Európai Unióban

2011 januárjától Magyarország tölti be az Európai Unió soros elnöki tisztét. Mit jelent ez a munka? Hogy csinálták mások? Mihez mérjük saját teljesítményünket? Kötetünk az Unió elnökségének intézményét, az elnökségi munkát mutatja be. Sorra veszi a Görögország 2003-as elnöksége óta eltelt időszakot, az egyes országok e szerepben elvégzett munkáját. Láthatjuk, hogy az elnökséget betöltő országok hogyan dolgoztak mindannyiunkért, és munka közben mit mutattak meg önmagukról. Így felmérhetjük, hogy a többi ország mit vár el tőlünk, és átgondolhatjuk, hogy mi mit várjunk el önmagunktól. Ez a könyv nagyrészt nemzetközi kapcsolatok szakos doktoranduszok munkája. Részben kutatásaink, részben munkánk során szerzett szakmai tapasztalatunkat kínáljuk az Unió iránt érdeklődőknek. Biztosak vagyunk benne, hogy az elnökségi félév nem csak arra ad jó lehetőséget, hogy Magyarország megmutassa munkáját Európának, hanem arra is, hogy a Közös Európa gondolata azon magyar polgárokhoz is közelebb kerüljön, akik eddig idegenkedtek tőle. Mi ehhez szeretnénk ezzel a kötettel hozzájárulni.A Könyv Magyarul!


Letöltések Elnökségi munka az Európai Unióban ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Elnökségi munka az Európai Unióban ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  256
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly:
  512 gr
  ISBN:
  9789636932930
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2010
  Árukód:
  2215637 / 1071390  TAGS:
  Online Elnökségi munka az Európai Unióban ebook, könyvet Elnökségi munka az Európai Unióban FB2, Download Elnökségi munka az Európai Unióban PDF , Download Elnökségi munka az Európai Unióban MOBI, Online Elnökségi munka az Európai Unióban könyvet, ingyenes letöltések Elnökségi munka az Európai Unióban IPhone, Online könyvet Elnökségi munka az Európai Unióban PDF, ingyenes Elnökségi munka az Európai Unióban DJVU, ingyenes letöltések Elnökségi munka az Európai Unióban TXT, letöltések Elnökségi munka az Európai Unióban RTF, Online Elnökségi munka az Európai Unióban FB2 , e-könyvet Elnökségi munka az Európai Unióban letöltések TXT, ingyenes Elnökségi munka az Európai Unióban letöltések könyvet, e-könyvet Elnökségi munka az Európai Unióban download MOBI, letöltések Elnökségi munka az Európai Unióban IPad, olvas Elnökségi munka az Európai Unióban MOBI, olvas Elnökségi munka az Európai Unióban DOC, ingyenes Elnökségi munka az Európai Unióban AWZ, Download e-könyvet Elnökségi munka az Európai Unióban iPad , ingyenes Elnökségi munka az Európai Unióban DJVU, Download Elnökségi munka az Európai Unióban e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Elnökségi munka az Európai Unióban DVD, olvas Elnökségi munka az Európai Unióban TXT, Book Elnökségi munka az Európai Unióban letöltések DJVU, Elnökségi munka az Európai Unióban letöltések könyvet ingyenes, Elnökségi munka az Európai Unióban letöltések könyvet pdf ingyenes, Elnökségi munka az Európai Unióban pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Elnökségi munka az Európai Unióban pdf ingyenes, Elnökségi munka az Európai Unióban letöltések könyvet epub ingyenes, Elnökségi munka az Európai Unióban ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply