Elkárhozás

Richard Baker - Elkárhozás

Menzoberranzan ellenségei lassan előbújnak rejtekükből, s a drow társadalmat elképzelhetetlenül borzalmas veszedelmek fenyegetik. Akár a Mélysötét áthatolhatatlan homályában, akár a kegyetlen felszíni világ kietlen vidékein, mindenhol gyilkos veszélyt jelent Lolth hallgatása.
A menzoberranzani felderítők két Ched Nasad-i túlélővel sokat megtudtak már, ám minden válasszal együtt ezernyi új kérdés merül fel. Most meg kell keresniük egy eretnek papot, aki elvezetheti őket istennőjükhöz, de megbízhat-e vajon a drow egy másik drow-ban?
A hatrészes sorozat harmadik regénye R. A. Salvatore elképzelt világa alapján készült. Fáklyaként világítja meg a birodalom vaksötét bugyrait, fény mellett azonban az árnyak is feketébbek.
Nimor Imphraezl hosszú ideje várakozott már. A gyengeség jeleire várt. Most végre megkapja a jelet, s nekiláthat küldetésének, hogy egy orgyilkos kegyetlenségével és egy drow ravaszságával felfegyverkezve magához ragadja a hatalmat Menzoberranzanban, míg Quenthel és a többiek egy pap után nyomoznak, akinek semmi oka rá, hogy segítsen nekik. Mert Lolth hallgat, s ugyan mi érdeke fűződne egy másik istennek vagy szolgájának ahhoz, hogy életre keltse a Pókkirálynőt? A kis csapat elindul hát Anauroch perzselő sivatagán át a Mélysötét végtelen labirintusán keresztül hosszú küldetésére, hogy istennőjük nyomára bukkanjanak. Aki talán egyszer visszatér, pompásabban, mint valaha, vagy örökre elhagyja drow gyermekeit, hogy fagyos elkárhozásba taszítsa őket. Végleg kirobban a Pókkirálynő háborúja.A Könyv Magyarul!


Letöltések Elkárhozás ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Elkárhozás ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  368
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  220 gr
  ISBN:
  9789637041037
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2008
  Árukód:
  2202224 / 1056961
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Elkárhozás ebook, könyvet Elkárhozás FB2, Download Elkárhozás PDF , Download Elkárhozás MOBI, Online Elkárhozás könyvet, ingyenes letöltések Elkárhozás IPhone, Online könyvet Elkárhozás PDF, ingyenes Elkárhozás DJVU, ingyenes letöltések Elkárhozás TXT, letöltések Elkárhozás RTF, Online Elkárhozás FB2 , e-könyvet Elkárhozás letöltések TXT, ingyenes Elkárhozás letöltések könyvet, e-könyvet Elkárhozás download MOBI, letöltések Elkárhozás IPad, olvas Elkárhozás MOBI, olvas Elkárhozás DOC, ingyenes Elkárhozás AWZ, Download e-könyvet Elkárhozás iPad , ingyenes Elkárhozás DJVU, Download Elkárhozás e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Elkárhozás DVD, olvas Elkárhozás TXT, Book Elkárhozás letöltések DJVU, Elkárhozás letöltések könyvet ingyenes, Elkárhozás letöltések könyvet pdf ingyenes, Elkárhozás pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Elkárhozás pdf ingyenes, Elkárhozás letöltések könyvet epub ingyenes, Elkárhozás ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply