Elhallgatott beszélgetések

Schiffer Péter - Elhallgatott beszélgetések

Az Elhallgatott beszélgetések rendhagyó regény. Nem önéletírás, nem is kitalált mese. Szereplői nem a fantázia szülöttei, de ha valaki mégis magára ismer, az részben a véletlen műve. Igaz, hogy az elmesélt történet hősei a családom, a szüleim, nagyszüleim és a feleségem családjának a Szakasits, Schiffer és a Hajnal-Murányi családnak idősebb és fiatalabb tagjai, a történetekben viszont Schön, Dőry és Esti család néven idézem meg őket. A szerelmek, barátok, iskolatársak, egyetemi kollégák részben valóságos személyek, akik többnyire nem a saját nevükön szerepelnek, részben a szerzői képzelet szülöttei.

A történelmi, közéleti szereplők az én történetemben, az én életem, a velem megtörtént események prizmáján keresztül jelennek meg az olvasó előtt. A történetek sora nem az időrendet követi, hanem a beszélgetések természete szerint az emlékek éveket, évtizedeket ugranak előre és vissza az időben. Az események nem feltétlenül úgy történtek meg, ahogy a regényben, hiszen írásom azt tükrözi, ahogy én értékeltem a leélt éveket, amikor végiggondoltam az életemet. Mondhatná az olvasó, hogy ezzel eltorzítom a történteket. Lehetséges. De mindenki, aki visszanéz az életére, akár távolra, akár a közelmúltra, saját szűrőjén, saját értékrendjén ereszti át az emlékeit. Ezért senki se olvassa úgy a következő beszélgetéseket, hogy azok nem igazak, vagy hamisítások. Számomra ez volt a valóság, ha úgy tetszik, ezek a történetek bizonyultak tényeknek.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Elhallgatott beszélgetések ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Elhallgatott beszélgetések ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  308
  Cover:
  PAPERBACK
  Weight:
  360 gr
  ISBN:
  9789633030349
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2011
  Commodity code:
  2219072 / 1075165  TAGS:
  Online Elhallgatott beszélgetések ebook, könyvet Elhallgatott beszélgetések FB2, Download Elhallgatott beszélgetések PDF , Download Elhallgatott beszélgetések MOBI, Online Elhallgatott beszélgetések könyvet, ingyenes letöltések Elhallgatott beszélgetések IPhone, Online könyvet Elhallgatott beszélgetések PDF, ingyenes Elhallgatott beszélgetések DJVU, ingyenes letöltések Elhallgatott beszélgetések TXT, letöltések Elhallgatott beszélgetések RTF, Online Elhallgatott beszélgetések FB2 , e-könyvet Elhallgatott beszélgetések letöltések TXT, ingyenes Elhallgatott beszélgetések letöltések könyvet, e-könyvet Elhallgatott beszélgetések download MOBI, letöltések Elhallgatott beszélgetések IPad, olvas Elhallgatott beszélgetések MOBI, olvas Elhallgatott beszélgetések DOC, ingyenes Elhallgatott beszélgetések AWZ, Download e-könyvet Elhallgatott beszélgetések iPad , ingyenes Elhallgatott beszélgetések DJVU, Download Elhallgatott beszélgetések e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Elhallgatott beszélgetések DVD, olvas Elhallgatott beszélgetések TXT, Book Elhallgatott beszélgetések letöltések DJVU, Elhallgatott beszélgetések letöltések könyvet ingyenes, Elhallgatott beszélgetések letöltések könyvet pdf ingyenes, Elhallgatott beszélgetések pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Elhallgatott beszélgetések pdf ingyenes, Elhallgatott beszélgetések letöltések könyvet epub ingyenes, Elhallgatott beszélgetések ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply