Életteli magány

Balázs Zsuzsa - Kékesi Enikő - Életteli magány

…ha magányra gondolunk, vagy magányról olvasunk, akkor valami lehangoló, szomorú dolog képe jelenik meg előttük. Ez a könyv nem szomorú. Ez a könyv felemelő, élő dinamizmus, élettel, hittel, reménnyel és alázatos szeretettel van teli. Magányról olvasunk, de ez nem elkeserít, hanem felemel, nem bezár, hanem megnyit bennünket, mert a hat remek interjúalany lelke és leírt gondolatai teli vannak emelkedett gondolatokkal, finom érzésekkel, lelki tisztasággal és őszinte hitelességgel. Választ és útmutatót kapunk arra a kérdésre is, hogy kell-e menekülni és félni a magánytól? Nem lehet hasznunkra olykor a magányosan eltöltött idő, ami belső növekedésünket szolgálja? Hiszen létezik termékeny magány is, amely alkalmat nyújt az írás, alkotás, elmélkedés elmélyült lehetőségeire. Ez lehet a lélek alkotóidőszaka, akár a csodák időszaka is. A könyvben olyan példákat, útmutatókat, leírt saját élményeket és átélt nehézségeket olvashatunk, amelyek felhívják figyelmünket arra, hogy a magányban hatalmas kincs és lehetőség rejlik, melynek értékét fel kell tudnunk ismerni! Ez a könyv élni tanít bennünket, mindenféle életállapotban: akár egyedül, akár magányban, akár magányosan járjuk életutunkat. /Részletek az előszóból/A Könyv Magyarul!


Letöltések Életteli magány ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Életteli magány ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  240
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  320 gr
  ISBN:
  9789639718814
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2645492 / 1151176  TAGS:
  Online Életteli magány ebook, könyvet Életteli magány FB2, Download Életteli magány PDF , Download Életteli magány MOBI, Online Életteli magány könyvet, ingyenes letöltések Életteli magány IPhone, Online könyvet Életteli magány PDF, ingyenes Életteli magány DJVU, ingyenes letöltések Életteli magány TXT, letöltések Életteli magány RTF, Online Életteli magány FB2 , e-könyvet Életteli magány letöltések TXT, ingyenes Életteli magány letöltések könyvet, e-könyvet Életteli magány download MOBI, letöltések Életteli magány IPad, olvas Életteli magány MOBI, olvas Életteli magány DOC, ingyenes Életteli magány AWZ, Download e-könyvet Életteli magány iPad , ingyenes Életteli magány DJVU, Download Életteli magány e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Életteli magány DVD, olvas Életteli magány TXT, Book Életteli magány letöltések DJVU, Életteli magány letöltések könyvet ingyenes, Életteli magány letöltések könyvet pdf ingyenes, Életteli magány pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Életteli magány pdf ingyenes, Életteli magány letöltések könyvet epub ingyenes, Életteli magány ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply