Életfeladatok


“A tizenkét elsődleges életfeladat és az emberi fejlődést segítő információk.”
Eltűnődtek-e már azon a jelenségen, hogy egyes – szemlátomást tökéletes életkörülmények között, ideális szülők mellett felnőtt – embertársaink miért nem képesek megbirkózni az élet egyszerű feladataival? Találkoztak-e már olyan emberrel, aki – bár nagyon intelligens – újra és újra elköveti ugyanazokat a hibákat élete során?
Kizárólag akkor érthetjük meg az életünkben munkálkodó különleges erőket, ha az emberi tapasztalást a lélek fejlődési folyamatának tekintjük. Sokak szerint emberi utunkat előre kijelölték – ami lényegében, az elvégzendő életfeladat szempontjából így is van. Azt azonban, hogy miképpen járjuk be, magunk döntjük el szabad akaratunkkal –, mi teremtjük meg az utat. De miért keressük ezeket a tapasztalatokat? És mi az, ami bizonyos életmintákat működésbe hoz? Ezek a minták miért és hogyan mutatkoznak meg a viselkedésünkben? Ebben a könyvben megkaphatja a választ a fenti és több más, zavarba ejtő kérdésre is. Egészen más nézőpontból ismerheti meg az életet és az emberi tapasztalást, mint amivel eddig az élete során találkozott.
Alapvető igazság, hogy az ismétlésekből tanulunk. Ezért az életünkben ismétlődő sémák jóval több információt tárnak fel rólunk és azokról az életfeladatokról, amelyekért itt vagyunk, mint azt képzeljük. Ráadásul a minták megértése nemcsak arra hivatott, hogy megismerjük önmagunkat, hanem átfogó változást is előidéznek az életünkben.
Miután megtanultunk egy bizonyos életleckét, és az energiánkat jól használjuk, akár öntudatlanul is képesek leszünk segíteni a hozzánk fordulókon. S mivel általában egy jóval magasabb cél húzódik meg viselkedési mintáink hátterében, a kötet segítségével azonosítani tudjuk e célt, s ezáltal esélyt kapunk, hogy a látszólag káros mintákat pozitív tulajdonságokká változtassuk!A Könyv Magyarul!


Letöltések Életfeladatok ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Életfeladatok ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  276
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  340 gr
  ISBN:
  9789635289103
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2006
  Commodity code:
  2082520 / 1008165
  Translator:


  TAGS:
  Online Életfeladatok ebook, könyvet Életfeladatok FB2, Download Életfeladatok PDF , Download Életfeladatok MOBI, Online Életfeladatok könyvet, ingyenes letöltések Életfeladatok IPhone, Online könyvet Életfeladatok PDF, ingyenes Életfeladatok DJVU, ingyenes letöltések Életfeladatok TXT, letöltések Életfeladatok RTF, Online Életfeladatok FB2 , e-könyvet Életfeladatok letöltések TXT, ingyenes Életfeladatok letöltések könyvet, e-könyvet Életfeladatok download MOBI, letöltések Életfeladatok IPad, olvas Életfeladatok MOBI, olvas Életfeladatok DOC, ingyenes Életfeladatok AWZ, Download e-könyvet Életfeladatok iPad , ingyenes Életfeladatok DJVU, Download Életfeladatok e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Életfeladatok DVD, olvas Életfeladatok TXT, Book Életfeladatok letöltések DJVU, Életfeladatok letöltések könyvet ingyenes, Életfeladatok letöltések könyvet pdf ingyenes, Életfeladatok pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Életfeladatok pdf ingyenes, Életfeladatok letöltések könyvet epub ingyenes, Életfeladatok ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply