Életem

Lester Sumrall - Életem

Lester Sumrall neve elválaszthatatlanul összefonódott a huszadik századi pünkösdi-karizmatikus megújulási mozgalommal. E könyv főszereplője azok közé a legendás alakok közé tartozik, akik voltak annyira bátrak és istenfélők, hogy engedelmeskedjenek a mennyei hívásnak és az Istentől kapott látásnak. A semmiből indultak el, mégis Isten Szellemének segítségével megváltoztatták nemcsak a a kereszténység arculatát, hanem a világot is.
Lester Sumrall életregénye annyira magával ragadó és lebilincselő történet, hogy az olvasó alig tudja letenni. Hősünk az ezerkilencszáztízes években született az amerikai Délen, és tipikus vagányként élt, míg az Úr – korántsem megszokott módon – be nem avatkozott az életébe, és el nem hívta a szolgálatra a nagy gazdasági válság idején.
Az ifjú prédikátor első keresztelése során kishíján a folyóba fullad, majd az egyik összejövetelét halálos kimenetelű leszámolás szakítja félbe. Ezek a kalandok is elhomályosulnak azonban a folytatás mellett, amelynek során Lestert hol a Távol-Keletre, hol az Andok hegyei közé, hol Új-Zélandra sodorja a Szent Szellem vezetése. Útját végig természetfölötti események kísérik, az általa hirdetett evangéliumot befogadókból pedig sorra születnek a máig virágzó gyülekezetek.
Bízunk benne, hogy a hit eme nagy pionírjának élettörténete – a nagy sikerű magyar kiadások után, most ebben a megújult formában – a huszonegyedik század új nemzedékeit is tovább fogja inspirálni Isten hűséges szolgálatára.A Könyv Magyarul!


Letöltések Életem ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Életem ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  302
  Cover:
  SOFT BOARD
  Weight:
  406 gr
  ISBN:
  9786155526077
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2700857 / 1167045  TAGS:
  Online Életem ebook, könyvet Életem FB2, Download Életem PDF , Download Életem MOBI, Online Életem könyvet, ingyenes letöltések Életem IPhone, Online könyvet Életem PDF, ingyenes Életem DJVU, ingyenes letöltések Életem TXT, letöltések Életem RTF, Online Életem FB2 , e-könyvet Életem letöltések TXT, ingyenes Életem letöltések könyvet, e-könyvet Életem download MOBI, letöltések Életem IPad, olvas Életem MOBI, olvas Életem DOC, ingyenes Életem AWZ, Download e-könyvet Életem iPad , ingyenes Életem DJVU, Download Életem e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Életem DVD, olvas Életem TXT, Book Életem letöltések DJVU, Életem letöltések könyvet ingyenes, Életem letöltések könyvet pdf ingyenes, Életem pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Életem pdf ingyenes, Életem letöltések könyvet epub ingyenes, Életem ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply