Életem


Girolamo Cardano (1501-1576) a reneszánsz legsokoldalúbb alkotói közé tartozik. Róla nevezték el az általa feltalált kardántengelyt, ő találta föl a harmadfokú egyenletet, a valószínűségszámítást és a prímszámok terén is felfedezéseket tett. Emellett számos, évszázadokig használt orvosság feltalálójaként és kiemelkedően sikeres diagnosztaként is ismert volt, filozófusként pedig olyan eredeti nézeteket vallott, hogy a pápa, a biztonság kedvéért, élete végéig házi őrizetben tartotta Rómában. Önéletrajza az egyik legszórakoztatóbb, legvarázslatosabb autobiográfia, amit valaha is írtak: őszintesége, lélektani mélységei, a benne elbeszélt elképesztő történetek, meghökkentő elméletek sora, és a 16. századi mindennapi életet bemutató korrajza is egyedülállóvá teszi. A kissé már szenilis, mélyen babonás, de kétség kívül zseniális szerző leginkább szeretetreméltó szörnyetegként jellemezhető, elbeszélése ezért néha megható, néha pedig kifejezetten mulatságos. Az eredetileg latin nyelvű önéletrajznak ez az első magyar fordítása, eddig egy 19. század eleji olasz, és egy-egy 20. századi angol és német fordítása született csupán.A Könyv Magyarul!


Letöltések Életem ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Életem ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  280
  Cover:
  PAPERBACK
  Weight:
  270 gr
  ISBN:
  9789636935177
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  2466644 / 1095863
  Translator:


  TAGS:
  Online Életem ebook, könyvet Életem FB2, Download Életem PDF , Download Életem MOBI, Online Életem könyvet, ingyenes letöltések Életem IPhone, Online könyvet Életem PDF, ingyenes Életem DJVU, ingyenes letöltések Életem TXT, letöltések Életem RTF, Online Életem FB2 , e-könyvet Életem letöltések TXT, ingyenes Életem letöltések könyvet, e-könyvet Életem download MOBI, letöltések Életem IPad, olvas Életem MOBI, olvas Életem DOC, ingyenes Életem AWZ, Download e-könyvet Életem iPad , ingyenes Életem DJVU, Download Életem e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Életem DVD, olvas Életem TXT, Book Életem letöltések DJVU, Életem letöltések könyvet ingyenes, Életem letöltések könyvet pdf ingyenes, Életem pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Életem pdf ingyenes, Életem letöltések könyvet epub ingyenes, Életem ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply