Életcélok

Kurt Tepperwein - Életcélok

Hogyan válasszuk meg életcéljainkat?
Nem az az igazán fontos kérdés, hogy miként érjük el életcéljainkat, hanem hogy milyen célokat tűzünk magunk elé. Tudatosítsa hát álmait! Vajon tényleg a saját céljait követi nap mint nap, vagy munkaadója, családja, barátja terveit igyekszik megvalósítani? Ismerje hát fel a szívében és elméjében lakozó valódi célokat, amelyek egy hitelesebb élet zálogai. Adja át magát nekik, és engedje, hogy a boldogabb jövő felé vezessék.
Hogyan ébresszük fel a bennünk szunnyadó zsenit?
Önnel is gyakran megesik, hogy a jó gondolatok és ötletek már a nyelvén volnának, mégsem tud élni velük? Ez azért van, mert nem használjuk újító módon a bennünk rejlő adottságokat. Túl mereven gondolkodunk, ami csírájában fojtja el kreativitásunkat. Pedig a zseni bennünk szunnyad, és bármikor felébreszthető!
Hogyan legyünk saját életünk szakértői?
Mi a záloga a sikernek, a boldogságnak és az elégedettségnek? A válasz: bizonyos szellemi alapelvek, amelyek minden sikeres emberben megvannak, és amelyeket Ön is elsajátíthat és alkalmazhat. A szerző hét„SIKER-tulajdonságot" mutat be, amelyek segítségével Ön is megtanulhatja, hogyan formálja énképét, ösztönözze és irányítsa önmagát, és ezáltal folyamatosan tisztában lehessen önmagával és saját esélyeivel.
Hogyan legyünk életünk tervezőmérnökei?
Semmilyen iskola vagy egyetem nem taníthat meg minket arra, hogy miként kell kézbe vennünk sorsunk irányítását. Ugyanakkor erősen vágyunk erre, és folyton előttünk lebeg az értelmetlenül eltékozolt élet rémképe. Akár egy jó építőmester, szeretnénk megalapozni, tető alá hozni és berendezni a rendelkezésünkre álló időt. A szerző gondolatai és bölcsességei nemcsak alapot, de felépítményt is szolgáltatnak egy sikerekben, boldogságban és egészségben gazdag élethez. Váljon Ön is sorsa építőmesterévé, és töltse meg életét tartalommal és értelemmel!A Könyv Magyarul!


Letöltések Életcélok ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Életcélok ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  252
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  380 gr
  ISBN:
  9789635290413
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2009
  Commodity code:
  2202775 / 1057749
  Translator:


  TAGS:
  Online Életcélok ebook, könyvet Életcélok FB2, Download Életcélok PDF , Download Életcélok MOBI, Online Életcélok könyvet, ingyenes letöltések Életcélok IPhone, Online könyvet Életcélok PDF, ingyenes Életcélok DJVU, ingyenes letöltések Életcélok TXT, letöltések Életcélok RTF, Online Életcélok FB2 , e-könyvet Életcélok letöltések TXT, ingyenes Életcélok letöltések könyvet, e-könyvet Életcélok download MOBI, letöltések Életcélok IPad, olvas Életcélok MOBI, olvas Életcélok DOC, ingyenes Életcélok AWZ, Download e-könyvet Életcélok iPad , ingyenes Életcélok DJVU, Download Életcélok e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Életcélok DVD, olvas Életcélok TXT, Book Életcélok letöltések DJVU, Életcélok letöltések könyvet ingyenes, Életcélok letöltések könyvet pdf ingyenes, Életcélok pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Életcélok pdf ingyenes, Életcélok letöltések könyvet epub ingyenes, Életcélok ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply