Élet falun és városon

Estók János - Élet falun és városon

Az "Élet falun és városon" újszerű tudományos ismeretterjesztő összefoglalás. A nagyközönség számára újdonságát abban látom, hogy a szerző egyszerre mutatja be az átalakuló falut és a várost. Párhuzamosan mutatja be – lényegre törő bevezető szövegekkel és számos eredeti fényképpel – a falvakban és a városokban történteket. Sok ilyen jellegű munkának éppen az a hibája, hogy külön-külön világokat teremt, miközben tudjuk jól, hogy a falu és a város ezer szálon kapcsolódik egymással, miközben mindegyik megtartja sajátosságait.
A gazdag képanyag külön érdeme a könyvnek. Az eredeti fényképek jelentős részét a szerző maga kutatta föl, és most először kerülnek publikálásra.
Estók János mintegy két évtizede foglalkozik a 19-20. századi Magyarország gazdaság és társadalmi viszonyaival, illetve politikatörténetével. A magyarországi polgárosodás korszakából készítette tudományos munkáit, amelyek között alapvető monografikus mű és értékes tanulmányok is találhatók.
Munkásságát a gazdag forráshasználat és a kiegyensúlyozott történészi mérlegelés jellemzi.
Estók János eddig megjelent könyveiben a nagyközönség számára is sikeresen közvetíti a legújabb tudományos eredményeket. Jól példázzák ezt azok a könyvei, amelyek között vannak összefoglaló jellegűek, illetve történeti életrajzok is. A közös bennük az, hogy szép magyar nyelvük olvasmányos stílussal párosul, és a szakmailag jól megválogatott képanyaguk révén könnyen befogadhatóak az olvasók számára. Bizonyára ez az oka annak, hogy Estók János tudományos ismeretterjesztő könyvei nagy példányszámban találtak olvasókra.A Könyv Magyarul!


Letöltések Élet falun és városon ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Élet falun és városon ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  224
  Cover:
  HARDCOVER,
  Weight:
  1420 gr
  ISBN:
  9789638818195
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2605251 / 1145653  TAGS:
  Online Élet falun és városon ebook, könyvet Élet falun és városon FB2, Download Élet falun és városon PDF , Download Élet falun és városon MOBI, Online Élet falun és városon könyvet, ingyenes letöltések Élet falun és városon IPhone, Online könyvet Élet falun és városon PDF, ingyenes Élet falun és városon DJVU, ingyenes letöltések Élet falun és városon TXT, letöltések Élet falun és városon RTF, Online Élet falun és városon FB2 , e-könyvet Élet falun és városon letöltések TXT, ingyenes Élet falun és városon letöltések könyvet, e-könyvet Élet falun és városon download MOBI, letöltések Élet falun és városon IPad, olvas Élet falun és városon MOBI, olvas Élet falun és városon DOC, ingyenes Élet falun és városon AWZ, Download e-könyvet Élet falun és városon iPad , ingyenes Élet falun és városon DJVU, Download Élet falun és városon e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Élet falun és városon DVD, olvas Élet falun és városon TXT, Book Élet falun és városon letöltések DJVU, Élet falun és városon letöltések könyvet ingyenes, Élet falun és városon letöltések könyvet pdf ingyenes, Élet falun és városon pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Élet falun és városon pdf ingyenes, Élet falun és városon letöltések könyvet epub ingyenes, Élet falun és városon ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply