Élet az élet után 2.

R. Kárpáti Péter - Élet az élet után 2.

A kötet az azonos című dokumentumfilm-sorozat alapján készült könyvsorozat 2. része.

R. Kárpáti Péter színművész, a dokumentumfilm rendezője beszélget hazai szakértőkkel, ismert személyiségekkel és átélőkkel a halálközeli élményekről.
Tényszerűségre törekedve tárja fel mindazt, amit erről a fontos, ámde kevéssé ismert jelenségkörről napjainkban tudni lehet.
A kötetben megszólalnak:
Árvai Attila HKÉ-kutató, publicista
Dr. Abdul-Fattah Munif iszlám-szakértő
Prof. Dr. Bárdos György neurobiológus
Cser Zoltán buddhizmus-szakértő
Endrei Judit televíziós újságíró
Fináli Gábor vallási vezető
Dr. Garamvölgyi László bűnügyi szakértő, író
Jókai Anna író
Prof. Em. Dr. Papp Lajos szívsebész
Paulinyi Tamás író, PSZI-kutató
Pesty László televíziós újságíró

"Mintha azt mondta volna valami meghatározhatatlan lény aki olyan volt, mint egy jóságos mosoly , hogy nem, menj csak gyorsan vissza!"
"A mentő sarkából láttam magam egy ágyon fekve, amint két orvos sürgölődött mellettem. Élesztettek."
"Amikor leállt a szívem, kifejezetten kellemes érzés kerített hatalmába. Soha nem éreztem még ilyet. Nem hiába mondják, hogy aki ezt átélte, nem fél többé a haláltól."
"Fizikailag nem lehetséges, hiszen ha össze is van törve a szélvédő, én nem tudok benézni és mégis be tudtam nézni. Magammal szembe néztem."
"Megpróbáltam megfogni, hogy hagyja abba az újjáélesztést, de mint valami
sűrű folyadék, mindig kifolyt a kezeim közül."
A Könyv Magyarul!


Letöltések Élet az élet után 2. ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Élet az élet után 2. ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  200
  Cover:
  SOFT BOARD
  Weight:
  310 gr
  ISBN:
  9789630983136
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2645230 / 1151070  TAGS:
  Online Élet az élet után 2. ebook, könyvet Élet az élet után 2. FB2, Download Élet az élet után 2. PDF , Download Élet az élet után 2. MOBI, Online Élet az élet után 2. könyvet, ingyenes letöltések Élet az élet után 2. IPhone, Online könyvet Élet az élet után 2. PDF, ingyenes Élet az élet után 2. DJVU, ingyenes letöltések Élet az élet után 2. TXT, letöltések Élet az élet után 2. RTF, Online Élet az élet után 2. FB2 , e-könyvet Élet az élet után 2. letöltések TXT, ingyenes Élet az élet után 2. letöltések könyvet, e-könyvet Élet az élet után 2. download MOBI, letöltések Élet az élet után 2. IPad, olvas Élet az élet után 2. MOBI, olvas Élet az élet után 2. DOC, ingyenes Élet az élet után 2. AWZ, Download e-könyvet Élet az élet után 2. iPad , ingyenes Élet az élet után 2. DJVU, Download Élet az élet után 2. e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Élet az élet után 2. DVD, olvas Élet az élet után 2. TXT, Book Élet az élet után 2. letöltések DJVU, Élet az élet után 2. letöltések könyvet ingyenes, Élet az élet után 2. letöltések könyvet pdf ingyenes, Élet az élet után 2. pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Élet az élet után 2. pdf ingyenes, Élet az élet után 2. letöltések könyvet epub ingyenes, Élet az élet után 2. ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply