Élet a Tajgán

Grigorij Fedoszejev - Élet a Tajgán

Amikor egy könyv embernemlakta helyekre vezeti el az olvasót, az útleírások egyéb értékei mellett mindig többletet is ad, az úttörő felfedezés izgalmas érzését. Ilyen érzéssel olvashatjuk Fedoszejev Szibéria ismeretlen tájairól írt könyvét. Írásának legnagyobb erénye, hogy az olvasó a természettel vívott harcnak szinte részesévé válik, s e kemény küzdelemben ismerkedünk meg Szibéria páratlan természeti szépségeivel, állat- és növényvilágával, az ott élő emberek szokásaival, életfelfogásával és sajátos érzelmi életével. Fedoszejev expedíciójának célja: egy jóformán ismeretlen világ tudományos felmérése, hegycsúcsok magasságának megállapítása, folyók forrásvidékének felkutatása, a népsűrűség megállapítása, a helyi sajátosságok felderítése, egyszóval a pontos térkép elkészítéséhez szükséges adatok beszerzése. Az író a köznapi élet bemutatásával azonban egyben rendkívül olvasmányossá is teszi beszámolóját, ősi legendák kelnek új életre, különös szokások honosodnak meg még az expedíció-tagok életében is. Aki szívesen kalandozik el egy szakavatott, érdekes egyéniségű, jó megfigyelőképességgel rendelkező vezető kíséretével ilyen messze távoli világba, az tudással gyarapodva fogja Fedoszejev írását.A Könyv Magyarul!


Letöltések Élet a Tajgán ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Élet a Tajgán ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  14.5 x 21 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  349
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  1966
  Commodity code:
  6137756 / 5137348
  Series:


  TAGS:
  Online Élet a Tajgán ebook, könyvet Élet a Tajgán FB2, Download Élet a Tajgán PDF , Download Élet a Tajgán MOBI, Online Élet a Tajgán könyvet, ingyenes letöltések Élet a Tajgán IPhone, Online könyvet Élet a Tajgán PDF, ingyenes Élet a Tajgán DJVU, ingyenes letöltések Élet a Tajgán TXT, letöltések Élet a Tajgán RTF, Online Élet a Tajgán FB2 , e-könyvet Élet a Tajgán letöltések TXT, ingyenes Élet a Tajgán letöltések könyvet, e-könyvet Élet a Tajgán download MOBI, letöltések Élet a Tajgán IPad, olvas Élet a Tajgán MOBI, olvas Élet a Tajgán DOC, ingyenes Élet a Tajgán AWZ, Download e-könyvet Élet a Tajgán iPad , ingyenes Élet a Tajgán DJVU, Download Élet a Tajgán e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Élet a Tajgán DVD, olvas Élet a Tajgán TXT, Book Élet a Tajgán letöltések DJVU, Élet a Tajgán letöltések könyvet ingyenes, Élet a Tajgán letöltések könyvet pdf ingyenes, Élet a Tajgán pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Élet a Tajgán pdf ingyenes, Élet a Tajgán letöltések könyvet epub ingyenes, Élet a Tajgán ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply