Elektromosság + Tudod-e a választ? Tudomány

Rainer Köthe - Elektromosság + Tudod-e a választ? Tudomány

Mi MICSODA 67. Elektromosság: Amikor az emberiség először találkozott a villamossággal, istenek nyilainak vélte és félt tőle. Ma már inkább akkor ijedünk meg, ha kialszik a villany, vagy ha nem tudjuk bekapcsolni a számítógépet. Az elektromosság életünk legtermészetesebb részévé vált, de vajon mi a lényege? Hogyan lehet létrehozni, tárolni és továbbítani? Milyen kísérletek segítették a tudósokat a felfedezésében? Mikor hasznos és mikor veszélyes? Mi a FI relé és mi az energia-cella? Korábbi köteteinkhez hasonlóan, sok-sok izgalmas kérdésre kapunk választ ebben a Mi MICSODA könyvben.

Tudod-e a választ? Tudomány: Egyszerre tanítanak és szórakoztatnak a jól forgatható kis könyvecskék! Mindegyik könyvecske 180 kérdést tartalmaz. Bárhol bármelyiket elővehetjük – kicsik, praktikusak és unaloműzők!
A Könyv Magyarul!


Letöltések Elektromosság + Tudod-e a választ? Tudomány ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Elektromosság + Tudod-e a választ? Tudomány ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Weight:
  560 gr
  ISBN:
  9789632940083
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2009
  Commodity code:
  2206057 / 1061854
  Series:
  Translator:
  Francz Magdolna  TAGS:
  Online Elektromosság + Tudod-e a választ? Tudomány ebook, könyvet Elektromosság + Tudod-e a választ? Tudomány FB2, Download Elektromosság + Tudod-e a választ? Tudomány PDF , Download Elektromosság + Tudod-e a választ? Tudomány MOBI, Online Elektromosság + Tudod-e a választ? Tudomány könyvet, ingyenes letöltések Elektromosság + Tudod-e a választ? Tudomány IPhone, Online könyvet Elektromosság + Tudod-e a választ? Tudomány PDF, ingyenes Elektromosság + Tudod-e a választ? Tudomány DJVU, ingyenes letöltések Elektromosság + Tudod-e a választ? Tudomány TXT, letöltések Elektromosság + Tudod-e a választ? Tudomány RTF, Online Elektromosság + Tudod-e a választ? Tudomány FB2 , e-könyvet Elektromosság + Tudod-e a választ? Tudomány letöltések TXT, ingyenes Elektromosság + Tudod-e a választ? Tudomány letöltések könyvet, e-könyvet Elektromosság + Tudod-e a választ? Tudomány download MOBI, letöltések Elektromosság + Tudod-e a választ? Tudomány IPad, olvas Elektromosság + Tudod-e a választ? Tudomány MOBI, olvas Elektromosság + Tudod-e a választ? Tudomány DOC, ingyenes Elektromosság + Tudod-e a választ? Tudomány AWZ, Download e-könyvet Elektromosság + Tudod-e a választ? Tudomány iPad , ingyenes Elektromosság + Tudod-e a választ? Tudomány DJVU, Download Elektromosság + Tudod-e a választ? Tudomány e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Elektromosság + Tudod-e a választ? Tudomány DVD, olvas Elektromosság + Tudod-e a választ? Tudomány TXT, Book Elektromosság + Tudod-e a választ? Tudomány letöltések DJVU, Elektromosság + Tudod-e a választ? Tudomány letöltések könyvet ingyenes, Elektromosság + Tudod-e a választ? Tudomány letöltések könyvet pdf ingyenes, Elektromosság + Tudod-e a választ? Tudomány pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Elektromosság + Tudod-e a választ? Tudomány pdf ingyenes, Elektromosság + Tudod-e a választ? Tudomány letöltések könyvet epub ingyenes, Elektromosság + Tudod-e a választ? Tudomány ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply