Elégedett az ügyfél?


Különböző külföldi szakmai továbbképzéseken találkoztam először a clienting és az ügyfél-elégedettség fogalmával, s mintegy tizenöt évvel ezelőtt végeztem az első ilyen témájú kutatást. Azóta igen jelentősen növekedett e témában, a gyakorlatban lebonyolított kutatásaim száma, s ennek kapcsán kezdtem el foglalkozni a hogyannal, azaz: hogyan érhető el, mit kell tenni azért, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek, s ezen elégedettséget hogyan építsük be tevékenységünkbe, akár annak javítása, akár az elégedett ügyfelekben rejlő “tartalékok” kihasználása érdekében? Mit és hogyan profitálhatunk elégedett ügyfeleinkből? A könyv az elmúlt évek tapasztalatai alapján próbál választ adni ezekre a kérdésekre. A témát a gyakorlat oldaláról közelítem meg. (A szerző)


Hogyan növeljük árbevételünket és eredményességünket olyan körülmények között, amikor közel azonos tulajdonságokkal rendelkező termékek árasztják el a boltokat? Hogyan váljunk nagyobb szereplőkké a piacon, amikor nagyon hasonló szolgáltatásokat lehet számtalan helyen igénybe venni? A jelenlegi, egyre erősödő versenyben kulcskérdés minden vállalkozás számára, hogy valamilyen módon megkülönböztesse magát, egy kicsit más legyen, mint a többi, legyen benne valami fantázia, valami plusz azokhoz képest, amelyek ugyanabban az iparágban tevékenykednek, ugyanolyan termékeket gyártanak és szolgáltatásaik is teljesen olyanok, mint bárki másé.
Bohnné Keleti Katalin könyve nem hagy kétséget az olvasóban afelöl, hogy nem az alacsonyabb ár és nem újabb és újabb termékek, szolgáltatások kitalálása az üdvözítő megoldás, hiszen ezek hamar másolhatóak, gyorsan utánozhatóak, és máris visszaáll az eredeti állapot: ugyanolyanok vagyunk, mint a többiek. Miként differenciálódjunk tehát, hogyan növekedjünk hatékonyan, vagyis hogyan legyünk sikeresek? A szerző megítélése szerint az ügyfél-elégedettség révén. Itt tulajdonképpen hosszú, elsőre egyszerűnek tűnő, ám valójában  meglehetősen  komplex folyamatokról van szó: arról, hogyan érjük el, hogy az első vásárlás után visszatérjen hozzánk a vevő, újra kipróbálja termékünket, hogy egyszeri vásárlóból ügyféllé váljék, majd elégedett, kötődő, lojális partnerré. És ez természetesen tovább fokozható.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Elégedett az ügyfél? ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Elégedett az ügyfél? ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  226
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  280 gr
  ISBN:
  9789632183640
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2005
  Commodity code:
  2122859 / 1021009  TAGS:
  Online Elégedett az ügyfél? ebook, könyvet Elégedett az ügyfél? FB2, Download Elégedett az ügyfél? PDF , Download Elégedett az ügyfél? MOBI, Online Elégedett az ügyfél? könyvet, ingyenes letöltések Elégedett az ügyfél? IPhone, Online könyvet Elégedett az ügyfél? PDF, ingyenes Elégedett az ügyfél? DJVU, ingyenes letöltések Elégedett az ügyfél? TXT, letöltések Elégedett az ügyfél? RTF, Online Elégedett az ügyfél? FB2 , e-könyvet Elégedett az ügyfél? letöltések TXT, ingyenes Elégedett az ügyfél? letöltések könyvet, e-könyvet Elégedett az ügyfél? download MOBI, letöltések Elégedett az ügyfél? IPad, olvas Elégedett az ügyfél? MOBI, olvas Elégedett az ügyfél? DOC, ingyenes Elégedett az ügyfél? AWZ, Download e-könyvet Elégedett az ügyfél? iPad , ingyenes Elégedett az ügyfél? DJVU, Download Elégedett az ügyfél? e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Elégedett az ügyfél? DVD, olvas Elégedett az ügyfél? TXT, Book Elégedett az ügyfél? letöltések DJVU, Elégedett az ügyfél? letöltések könyvet ingyenes, Elégedett az ügyfél? letöltések könyvet pdf ingyenes, Elégedett az ügyfél? pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Elégedett az ügyfél? pdf ingyenes, Elégedett az ügyfél? letöltések könyvet epub ingyenes, Elégedett az ügyfél? ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply