Elég a kedvességből, legyél igaz!

Thomas D'Ansembourg - Elég a kedvességből, legyél igaz!

"Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan."- Saint-Exupéry

Az informatika korában egyre több ember kommunikál egyre gyorsabban és egyre rosszabbul. A gyors megoldások világában azt kockáztatjuk, hogy elvesztünk valami bensőséges és igaz dolgot, valamit, ami olyan fontos, hogy minden más könnyen kilátástalanná válhat nélküle: a találkozást. Két emberi lény igazi találkozását színjáték, álarc nélkül, élősködő félelmeink, előítéleteink nélkül, amikor nem nehezedik ránk megszokott körülményeink, régi reflexeink súlya, és kiszabadulhatunk telefonjaink, tévéképernyőink és monitoraink világából. Ez a valódi találkozás pedig csak két teljes és igaz ember kommunikációjában valósulhat meg, amikor egyik sem akar megfelelni a másiknak, nem akar tetszeni, nem akarja mindenáron, hogy szeressék, hogy kedvesnek tartsák. A fő kérdés tehát az, hogy miként maradhatunk hűek önmagunkhoz, miközben a másikkal vagyunk, vagy megfordítva: hogyan legyünk a másikkal úgy, hogy közben önmagunk maradunk? Hogyan fejezhetjük ki az igazunkat úgy, hogy közben tiszteljük a másikat és önmagunkat? Ezekre a kérdésekre kínál választ Thomas Dansembourg könyvében, amelyből megtanulhatjuk, hogyan programozhatjuk újra önkifejezésünk módját az erőszakmentes kommunikáció segítségével. A folyamat végére örömmel tapasztalhatjuk, hogy közelebb kerültünk mind másokhoz, mind pedig önmagunkhoz, nyitottabbá váltunk a világ dolgaira. Mert ez a módszer nem csupán a kommunikációnk módját változtatja meg, hanem az egész világlátásunkat is, hiszen épp ez a lényege hogy szeressük a másik embert, hogy merjük szeretni önmagunkat, és szeressük az életet a maga teljességében.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Elég a kedvességből, legyél igaz! ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Elég a kedvességből, legyél igaz! ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  282
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  380 gr
  ISBN:
  9789635290819
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2010
  Commodity code:
  2214009 / 1069691
  Translator:


  TAGS:
  Online Elég a kedvességből, legyél igaz! ebook, könyvet Elég a kedvességből, legyél igaz! FB2, Download Elég a kedvességből, legyél igaz! PDF , Download Elég a kedvességből, legyél igaz! MOBI, Online Elég a kedvességből, legyél igaz! könyvet, ingyenes letöltések Elég a kedvességből, legyél igaz! IPhone, Online könyvet Elég a kedvességből, legyél igaz! PDF, ingyenes Elég a kedvességből, legyél igaz! DJVU, ingyenes letöltések Elég a kedvességből, legyél igaz! TXT, letöltések Elég a kedvességből, legyél igaz! RTF, Online Elég a kedvességből, legyél igaz! FB2 , e-könyvet Elég a kedvességből, legyél igaz! letöltések TXT, ingyenes Elég a kedvességből, legyél igaz! letöltések könyvet, e-könyvet Elég a kedvességből, legyél igaz! download MOBI, letöltések Elég a kedvességből, legyél igaz! IPad, olvas Elég a kedvességből, legyél igaz! MOBI, olvas Elég a kedvességből, legyél igaz! DOC, ingyenes Elég a kedvességből, legyél igaz! AWZ, Download e-könyvet Elég a kedvességből, legyél igaz! iPad , ingyenes Elég a kedvességből, legyél igaz! DJVU, Download Elég a kedvességből, legyél igaz! e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Elég a kedvességből, legyél igaz! DVD, olvas Elég a kedvességből, legyél igaz! TXT, Book Elég a kedvességből, legyél igaz! letöltések DJVU, Elég a kedvességből, legyél igaz! letöltések könyvet ingyenes, Elég a kedvességből, legyél igaz! letöltések könyvet pdf ingyenes, Elég a kedvességből, legyél igaz! pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Elég a kedvességből, legyél igaz! pdf ingyenes, Elég a kedvességből, legyél igaz! letöltések könyvet epub ingyenes, Elég a kedvességből, legyél igaz! ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply