Elég a dumából, csak csináld!


A SIKER TITKA MINDIG, MINDENHOL UGYANAZ
– üzenet Brian Tracytől –

Kedves Barátom!

Az egész emberi történelem leggyorsabban változó, kavargó, lármás, széteső és kiszámíthatatlan korszakában élünk. Ez a rendkívül gyors változás gyakran oda vezet, hogy nem tudsz koncentrálni, bizonytalan vagy, nincs se biztonságérzeted, se motivációd.

Ennek eredményeképp lelassulsz, és csak nagyon keveset érsz el.

Ha mindnyájan ugyanebben a világban élünk, miért van az, hogy egyes emberek sikeresebbek másoknál?
A legfontosabb válasz engem is meglepett, ahogy meglep másokat is. Nagyon egyszerű. A siker nem azon alapul, hogy mit mondasz, mit kívánsz, mit remélsz, mit szándékozol csinálni majd egyszer, valamikor. A siker csakis azon múlik, mi az, amit ebben a pillanatban teszel. Henry Ford mondta: Nem építhetsz jó hírnevet arra, amit majd a jövőben szándékozol megtenni.

A nagy kérdés
Mennyire vagy hajlandó megmozdulni és folyamatosan cselekedni mindaddig, amíg el nem éred a számodra legfontosabb dolgokat?
A válaszod dönti el, hogy mennyire lehetsz sikeres!
Vágj bele és tarts ki!

A következő oldalakon megosztom veled azt a 7 részből álló egyszerű, gyakorlatias és kipróbált módszert, amellyel már a következő néhány hónapban és évben többet elérhetsz, mint amit mások egy élet alatt.
A siker titka mindig ugyanaz: vágj bele és tarts ki!
Ha ezt mindennap megteszed, bármit el tudsz érni, határok nélkül.
Lássunk hozzá!

Brian Tracy
A Könyv Magyarul!


Letöltések Elég a dumából, csak csináld! ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Elég a dumából, csak csináld! ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  hibátlan, olvasatlan példány
  Publisher:
  BAGOLYVÁR TRADE KFT
  Number of Pages:
  110
  Kötés:
  papír / puha kötés
  Weight:
  173 gr
  ISBN:
  0529000350576
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  SL#2105111507  TAGS:
  Online Elég a dumából, csak csináld! ebook, könyvet Elég a dumából, csak csináld! FB2, Download Elég a dumából, csak csináld! PDF , Download Elég a dumából, csak csináld! MOBI, Online Elég a dumából, csak csináld! könyvet, ingyenes letöltések Elég a dumából, csak csináld! IPhone, Online könyvet Elég a dumából, csak csináld! PDF, ingyenes Elég a dumából, csak csináld! DJVU, ingyenes letöltések Elég a dumából, csak csináld! TXT, letöltések Elég a dumából, csak csináld! RTF, Online Elég a dumából, csak csináld! FB2 , e-könyvet Elég a dumából, csak csináld! letöltések TXT, ingyenes Elég a dumából, csak csináld! letöltések könyvet, e-könyvet Elég a dumából, csak csináld! download MOBI, letöltések Elég a dumából, csak csináld! IPad, olvas Elég a dumából, csak csináld! MOBI, olvas Elég a dumából, csak csináld! DOC, ingyenes Elég a dumából, csak csináld! AWZ, Download e-könyvet Elég a dumából, csak csináld! iPad , ingyenes Elég a dumából, csak csináld! DJVU, Download Elég a dumából, csak csináld! e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Elég a dumából, csak csináld! DVD, olvas Elég a dumából, csak csináld! TXT, Book Elég a dumából, csak csináld! letöltések DJVU, Elég a dumából, csak csináld! letöltések könyvet ingyenes, Elég a dumából, csak csináld! letöltések könyvet pdf ingyenes, Elég a dumából, csak csináld! pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Elég a dumából, csak csináld! pdf ingyenes, Elég a dumából, csak csináld! letöltések könyvet epub ingyenes, Elég a dumából, csak csináld! ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply