Eksztázis – Futás és önmegvalósítás

Tornai Szabolcs - Eksztázis - Futás és önmegvalósítás

"Azt hittem, hetvenévesen már majdnem mindent tudok a futásról és a tájfutásról. Tévedtem. Erre már az első, alig száz aforizma elolvasása után rá kellett jönnöm."
Monspart Sarolta tájfutó világbajnok Tornai Szabolcs Eksztázis című könyvéről, a kötet előszavában

Amikor esőben, szélben, vagy éppen hóban dideregve, talpig meleg göncökbe burkolózva sietünk a dolgunkra, és elsuhan mellettünk egy futó lenge öltözékben, önkéntelenül is kiül arcunkra a döbbenet és ajkunkra fagy a kérdés: miért? Hogy lehet az, hogy olyan játszi könnyedséggel viseli az időjárás viszontagságait, miközben egész lényéből sugárzik a teljesség és a harmónia? Mi az, ami télen-nyáron hajtja, ami ösztönzi, mije van, ami nekünk nincs? Amire mi is vágyunk, de képtelenek vagyunk megfogalmazni?

Futok, tehát vagyok, írja a szerző. Tornai Szabolcs mind a 450 aforizmája egyetlen őrületes tényre világít rá: a futás maga a létezés. Filozofikus, játékos, informatív, és mindenekelőtt lelkesítő szösszeneteiben annyi kultúr- és sporttörténeti érdekesség és oly sok különös elgondolkodtató igazság lapul, hogy az olvasó a könyv végére jó eséllyel átértékeli az életét és fejvesztve rohan futni. Futóknak és reménybeli futóknak kötelező!
A Könyv Magyarul!


Letöltések Eksztázis – Futás és önmegvalósítás ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Eksztázis – Futás és önmegvalósítás ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  216
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  290 gr
  ISBN:
  9789632934068
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2598504 / 1143926  TAGS:
  Online Eksztázis – Futás és önmegvalósítás ebook, könyvet Eksztázis – Futás és önmegvalósítás FB2, Download Eksztázis – Futás és önmegvalósítás PDF , Download Eksztázis – Futás és önmegvalósítás MOBI, Online Eksztázis – Futás és önmegvalósítás könyvet, ingyenes letöltések Eksztázis – Futás és önmegvalósítás IPhone, Online könyvet Eksztázis – Futás és önmegvalósítás PDF, ingyenes Eksztázis – Futás és önmegvalósítás DJVU, ingyenes letöltések Eksztázis – Futás és önmegvalósítás TXT, letöltések Eksztázis – Futás és önmegvalósítás RTF, Online Eksztázis – Futás és önmegvalósítás FB2 , e-könyvet Eksztázis – Futás és önmegvalósítás letöltések TXT, ingyenes Eksztázis – Futás és önmegvalósítás letöltések könyvet, e-könyvet Eksztázis – Futás és önmegvalósítás download MOBI, letöltések Eksztázis – Futás és önmegvalósítás IPad, olvas Eksztázis – Futás és önmegvalósítás MOBI, olvas Eksztázis – Futás és önmegvalósítás DOC, ingyenes Eksztázis – Futás és önmegvalósítás AWZ, Download e-könyvet Eksztázis – Futás és önmegvalósítás iPad , ingyenes Eksztázis – Futás és önmegvalósítás DJVU, Download Eksztázis – Futás és önmegvalósítás e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Eksztázis – Futás és önmegvalósítás DVD, olvas Eksztázis – Futás és önmegvalósítás TXT, Book Eksztázis – Futás és önmegvalósítás letöltések DJVU, Eksztázis – Futás és önmegvalósítás letöltések könyvet ingyenes, Eksztázis – Futás és önmegvalósítás letöltések könyvet pdf ingyenes, Eksztázis – Futás és önmegvalósítás pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Eksztázis – Futás és önmegvalósítás pdf ingyenes, Eksztázis – Futás és önmegvalósítás letöltések könyvet epub ingyenes, Eksztázis – Futás és önmegvalósítás ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply